Frågan kan snabbt besvaras !
Känner du att du inte kan vänta tills du skall till jobbet på Måndag morgon ?
Eller måste du gå dit för du har inget annat val för att få mat på bordet ?
Låt oss titta på hur slavar hade det (Slaveriet som är förbjudet i hela världen sen länge).

De fick utföra arbete eller uppdrag som bestämdes av en ”master” varken dom gillade det eller inte. De fick arbeta de tider och timmar som ”master” bestämde, och när det passade han. Om dom inte kom till arbetet av en eller annan orsak straffades dom. Ersättningen för arbetet bestämdes av ”master”. De hade liten eller ingen ledighet. Och det kanske värsta av allt. dom hade inget VAL !!

Vad är då skillnaden mellan slaveri och ett vanligt arbete ?
I princip ingenting om inte du väljer att bli din egen ”master”.

Varför väljer då miljontals människor att arbeta i ett yrke som i mångt och mycket påminner om slaveri ? Varför väljer någon vid sina sinnens fulla bruk att leva som en slav när vi lever i ett land där vi har demokrati och frihet ? För mig finns det bara en sak som är mer patetiskt än de stackars människor i tredje världen som faktiskt fortfarande lever med ”kniven på strupen” och och är nedtryckta. Och det är alla människor som faktiskt lever i frihet och har ett val, men väljer att frivilligt leva som om dom vore slavar när dom har alla möjligheter till att leva ett liv som fria människor. Bara för att alla andra har ett ”skitjobb” och att alla andra har det ju likadant innebär inte det att DU också måste göra det.

Här är några skäl till VARFÖR så många människor ändå lever så!
De är okunniga och vet inte att de troligtvis tillhör de 99% som redan har vad som krävs för att bli en egen företagare. Dom tror att det krävs mycket tid,pengar,utbildning och att de inte har något unikt att erbjuda.(vilket är kvalificerat skitsnack,för alla har något unikt att erbjuda men många vet bara inte om det). Dom umgås med likasinnade och har därmed tappat motivation och inspiration. Det kanske har gått så långt att dom numera går på ”Autopilot” och har omedvetet ”gett upp” den där drömmen om ett perfekt liv.

Mitt jobb är viktigt och företaget ställer upp för mig i vått och torrt…BULLSHIT..om dom kan så lägger dom ut entreprenaden i Indien innan du hinner blinka. Jag måste tänka på min familj och mina barn….är det så du gör nu? Bli en framgångsrik företagare och lär dina barn att bli framgångsrika så dom blir duktiga på att hyra in arbetare till Sitt företag istället för att bli uthyrda till någon annans företag.

Nej ! det är dags att sluta ditt jobb och hyra in folk själv istället.

Stanna inte i din bekvämlighetszon , tro på dig själv och ta steget ut i det okända så skall du se att helt plötsligt känner du dig 20 år yngre och energin kommer att flöda som den aldrig gjort förut.

Stefan Heiden / Pro Swedish online leader

För mer artiklar gå till http://www.stefanheiden.wordpress.com