Produkterna i ASSA Entré ger en säker låsning av din bostadsdörr och uppfyller försäkringsbolagens krav för godkänd låsning. Nycklarna är knutna till ett ägarbevis och är juridiskt skyddade mot illegal kopiering. ASSAs nya standardcylinder ASSA d12 är byggd på innovativ patenterad teknik, och är den största uppgraderingen av ASSAs cylinderteknik för villor och fritidshus sedan 1947. ASSA d12 kombinerar funktioner från proffsprodukter med ny teknik. Den patenterade tekniken har två kodhöjder per stift med sex stift i cylindern och 12 kodpositioner på nyckeln, vilket är unikt.

Direktlänk till ASSA Entré: http://www.stgeorge.se/komplett-las-assa-entre.html


Paketet innehåller:
- Cylinder d1212 med 5 st nycklar
- Cylinderbehör 3212
- Handtag 1956 epok
- Säkerhetsslutbleck 1487-2
- Vredskylt 4356 2 st förlängningsdelar
- Extra osymmetrisk stolpe
- Borr för vredpinne
Det finns även en behörssats utan låshuset.

Låset finns i följande ytbehandlingar:
- Nickel
- Matt krom
- Matt mässing
- Brunoxid

ASSA Entré är relativt enkelt att installera för den vane hemmasnickaren. Glöm inte att lås endast är en del av ditt totala skalskydd!



St George Säkerhet AB är ett modernt och expansivt säkerhetsföretag som riktar sig till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag samt företag med ambitionen att kunna erbjuda sina kunder kompletta och effektiva säkerhetslösningar inom samtliga relevanta områden, som resulterar i en tryggare vardag.