Hos Gävle Begravningsbyrå, Sandvikens Begravningsbyrå och Hofors Begravningsbyrå finns det nu möjlighet att beställa en komplett begravning över Internet. Skillnaden mot andra s.k nätbyråer som endast finns på Internet är begravningsbyråns egna fysiska lokaler, kunskaper och geografiska förankring.

Begravningsbyrån Online är en tjänst som under 2015 kommer att finnas på många auktoriserade begravningsbyråerns hemsidor. Tjänsten innebär att du kan beställa en komplett begravning på nätet eller förbereda ditt besök genom att jämföra olika typer av begravningar, se kistor, urnor, blommor, programkort och övriga tjänster runt en begravning.
Det sker alltid en kontakt med beställaren och du är självklart välkommen att besöka begravningsbyrån även om du gjort din beställning på nätet. Det går alltid att ändra i sin beställning i efterhand i samråd med begravningsbyrån.

När ska jag beställa / planera på nätet?
Om du vill förbereda ditt besök, befinner dig på annan ort eller vill planera tillsammans med övriga anhöriga före kontakterna med begravningsbyrån.

Svenskarna är det folk i världen som använder Internet mest i vardagen. Det börjar bli en självklarhet att använda Internet i stort sett allt som rör vår vardag.

För många kan det verka främmande att beställa en begravning på Internet medan det för andra upplevs som en bra service som kan förbereda besöket och kontakterna med begravningsbyrån. Genom att förbereda dig skapas tid att fundera på de viktiga frågorna hur begravningen ska bli personlig som möjligt.