Nu kan Nordells erbjuda en lösning med en mobilapplikation som gör att ni direkt i mobiltelefonen kan se live-video över de övervakade områdena dygnet runt, sju dagar i veckan.
– För under tusen kronor i månaden kan vi nu erbjuda en lösning som för bara några år sedan var ren science fiction, berättar Erling Nordell, vd och projektledare.
– Självklart behöver man inte sitta och stirra på telefonen dygnet runt, förklarar säljchefen Dan Johansson. Utlöses larmet av någon anledning så spelas händelsen in så att man när som helst i efterhand kan gå in och titta på det inspelade materialet.

Utifrån kundens behov anpassas lösningarna med system i genomtänkta sektioner. Nordells hjälper naturligtvis även till med vad som gäller avseende lagstiftning och eventuell tillståndsansökan.
– Vi skyddar både fastigheter, personal och kunder och sätter tidspress på tjuven, hälsar Erling som kallas "Elle" av de flesta som känner honom.

För mer information se:
http://www.nordells.se
https://exacq.com/blog/2010/05/04/exacqvision-iphone-ipad-app-now-available

Fakta: Nordells Security AB startade sin verksamhet 1990 under namnet Nordells Elektriska AB i Uppsala- Stockholmsregionen med basen på Lefflersgatan 5 i Uppsala. 1997 etablerade de sig i Hälsingland och sålde då sin verksamhet i Uppsala.
Huvudkontoret finns på Västra Tullgatan 30 i Hudiksvall och sedan 2010 har de också ett kontor på Upplandsgatan i Gävle.

Nordells huvudinriktningar är sammanfattningsvis
• Inbrotts- och brandlarm
• Kameraövervakning
• Lås- och passagesystem

I Gävleborg är vi Securitas Direct Professional Partner vilket innebär att vi säljer, installerar och servar larm från Securitas Direct.
http://www.securitasdirect.se/foretag