BNT är en av marknadens ledande leverantörer av reserv- och slitdelar till gruv- och anläggnings­industrin över hela världen. De åker till MaskinExpo rustade till tänderna med stora krossmantlar, plattor och personal med en rad säljargument. De har stora förhoppningar om att göra affärer.

– Det här är helt rätt mässa för oss att synas på. Mässan är öppen enbart för branschfolk så vi siktar rätt direkt. Förra årets besöktes mässan av över 27 000 personer så vi borde rimligtvis knyta några kontakter, säger Stefan Nilsson, vd på BNT.

BNT grundades 2001 och har under många år varit den största utmanaren till Sandvik och Metso.
– Under de senaste åren har vi haft en otrolig utveckling, både avseende produkter och helhetlösningar så nu har vi tagit klivet ut i världen också med vårt unika affärskoncept, säger Stefan.

– På mässan ska vi träffa några internationella besökare som vi ska presentera vårt franchisekoncept för. Det ska bli oerhört intressant och givande, avslutar han.


För mer information kontakta: Stefan Nilsson, 070-515 64 64, stefan.nilsson@bnt-team.com

________

Fakta:

BNT är en av marknadens ledande leverantörer av reserv- och slitdelar till gruv- och anläggnings­industrin över hela världen. BNT erbjuder slit- och reservdelar till stenkrossar, reservdelar till transportörer och siktmedia - hög­kvalita­tiva produkter till lägsta möjliga pris per krossat ton. Med kvalitet, service, enkelhet och medvetenhet levererar BNT produkter och skräddarsyr helhetslösningar.
Vår service­avdelning når ni dygnet runt, hela året. Huvudkontoret ligger i Gävle men vi finns representerade i flera andra länder genom egna företag och agenter.