Han har varit med och startat Manpower i Norrland och senast kommer han från Experis som är en del i ManpowerGroup. Nu blir Mats Reidler platschef på Etteplans Gävlekontor som har 30 ingenjörer och specialister.

Etteplan är ett av de största teknikkonsultföretagen i Europa och jobbar främst mot globala industriföretag. Bolaget grundades 1983 och har under de senaste 30 åren växt till att bli fler än 40 kontor med cirka 1800 ingenjörer och specialister. Förutom i Sverige finns Etteplan även i Finland, Holland, Kina och Ryssland. Mats, som fortfarande är ny i kläderna, verkar redan trivas på Etteplan.
– Förutom att ansvara för kontoret består mina arbetsuppgifter främst av att rekrytera och sälja ingenjörstjänster till basindustrin. Det innefattar i vårt fall pappers-, massa-, metall- och kärnkraftsindustrin.

Idag hittar man Etteplans Gävlekontor på Marielundsvägen, i samma byggnad som Postens Företagscenter. Företaget bytte i höstas lokaler för att i större utsträckning kunna ta in uppdrag till kontoret där de har möjligheter att arbeta i team med konsulter inom både mekanik, el, automation och teknisk dokumentation.

Klivet från Experis till Etteplan kändes naturligt. Erbjudandet kom i rätt tid och på rätt plats. Mats lockades av nya utmaningar och sedan början av februari jobbar han nu för Etteplan.
– Nu får jag arbeta inom ett område som är ännu mer nischat och handlar om ingenjörstjänster uteslutande, vilket känns inspirerande! Vår målsättning här på Etteplan i Gävle är att alltid leverera kvalitet och service i världsklass. Om det sedan leder till tillväxt så är vi självklart glada över det, med kvalitet är viktigast för oss.

För mer information kontakta:
Mats Reidler
Mobil 070-377 48 99
mats.reidler@etteplan.com

__

Etteplan erbjuder ingenjörstjänster och teknikinformationslösningar åt globala tillverkare av industriutrustning. Etteplan är specialiserade på att höja effektiviteten på teknik- och produktutvecklingsprocesser såväl som på att öka produkters konkurrensfördelar under alla steg av produktens livscykler. Företaget har 1 800 ingenjörer och specialister varav cirka 1 080 i Finland, 460 i Sverige, 80 i Nederländerna och 150 i Kina. De är marknadsledare i Finland och bland de största företagen inom branschen i Sverige.


http://www.etteplan.se