– Nu vill vi ge alla som är beredda att ge ett riktigt bra erbjudande en helt unik möjlighet till en effektiv sommarkampanj utöver det vanliga, berättar Joe Formgren på Gestrike Magasinet. Alla verksamheter inom turism och nöje får maximal rabatt om de medverkar i bägge utgåvorna, både maj- och juninumret, samt de som har ett riktigt bra sommarerbjudande oavsett bransch!

På frågan vad ett tillräckligt bra erbjudande är så är det vara samma rabattsats på annonspriset som värdet av erbjudandet i annonsen, upp till 50 % rabatt. Bra rabatter ger högt läsvärde och massor av affärer vilket genererar både nöjda läsare och kunder resonerar man på Gestrike Magasinet.

- Som traditionen bjuder så tar vi i lite extra inför sommaren Årets sommarmagasin får en upplaga på hela 86.000 exemplar och förutom att den distribueras till alla hushåll, kontor i hela Gästrikland så kommer den även att finnas på alla turistbyråer.
- Vi brukar få med det mesta av det bästa och många aktörer har bokat in sig i god tid långt innan utgivning. Vi satsar alltid särskilt på den turistiska delen inför sommaren och det är fantastiskt att se vilket fint utbud vi har i regionen, berättar Joe.

Så vill ni också vara med i Gästriklands största sommarkampanj och nå mer än 150.000 invånare så är det bara att börja fila på sommarens erbjudanden och budskap samt att kontakta er Gestrike Mediarepresentant så snart som det bara är möjligt.

Mer information om utgivning och priser finner ni här:
http://www.gestrikemagasinet.se/pages/view/annonsera-i-gestrike-magasinet