IBR har fram till nu drivits av Micke Wernblom som är en av landets, kanske världens mest framstående och skickligaste målvaktstränare för elitmålvakter.
Med Mickes deltagande i GDI redan existerande campmodeller kommer GDI att ytterligare stärka sin position som Sveriges bästa och mest genomarbetade målvaktskola för ishockeymålvakter.
- Vi på GDI har länge varit den skolan i Europa som varit störst, vi har sedan länge varit ledande i det sätt som vi utbildar och pedagogiken och formen har provats och kopierats av många. Det vi saknat har varit kontakten med den yttersta eliten av målvakter runt om i Norden. Visst har vi fostrat flera blivande landslagsmålvakter men vi har inte haft möjligheten att följa dom upp i övre junior och Senior ålder.

Förutom Micke Wernblom knyter vi även Nanna Holm-Glaas till vår verksamhet.
Nanna har utmärkt sig lite extra förutom sin stora kunskaper som målvakt och numera mycket uppskattad mv tränare i AIK och Svenska hockeyförbundet.
Nanna arbetar även som lärare i Idrottsvetenskap och laboratorieinstruktör på GIH. Nanna kommer att tillföra och komplettera på ett plan som vi länge försökt att färdigställa.

Hon kommer tillsammans med Ole-Anders Brøndbo som redan nu finns i organisationen ge våra målvakter kost och fysinstruktioner som ingen annan verksamhet idag kan erbjuda.
”Nu kommer vi genom Mickes intågande ha den möjligheten vilket gör oss helt kompletta” säger Torleif Lundsten som idag är sportsligt ansvarig i GDI Education AB.
”Micke och jag har känt på varandra under flera år och nu när möjligheten till fusion blev möjlig tog vi chansen, förutom Mickes enorma yrkesskicklighet är han en otroligt lojal och trygg kille som har liknande syn på målvaktspelet som vi inom GDI” fortsätter Lundsten.

Vad gör GDI så speciellt i förhållande till andra skolor?
Vi är inte längre en hockeyskola utan ett utbildningsbolag som är heltäckande året runt.
Är man en GDI målis så har man alla förutsättningar att lyckas som man kan få. Från yngsta åldrar till veteranmålvakter har vi något extra att erbjuda.
Nanna har i kombination med sitt målvakts kunnande en stor och mycket gedigen kunskap om kost och fysiskträning.
Idag jobbar Ole Ander Brøndbo i GDI han är utbildad Ernærings fysiolog och har en Master student i Clinical Nutrition ved Universitetet i Bergen. De två kommer tillsammans att ge alla de råd de behöver om kost och off ice träning och mycket mer där till.

Fakta om:
MICKE WERNBLOM
Mikael Wernblom har arbetat som målvaktstränare på heltid i 10år.
Han har arbetat med ett flertal klubbar i Skandinavien.
De fyra senaste åren har han arbetat i AIK med ansvar för J18 / J20 . Micke är även NIU ansvarig på AIK hockeygymnasium.
Under 2000 talet har han ansvarat för utbildning av målvaktstränare åt Sthlm ishockeyförbund och även arbetat som målvaktstränare i TV pucken vid 2 tillfällen.

På landslagsnivå har han haft målvaktsansvar för –u17 – u18- u19 Landslagen i olika ålderskullar vid Regionläger, Russinläger, Landskamper och VM.
Han har även varit med i att arbeta fram delar i det nya materialet kring målvaktsspel till svenska ishockeyförbundet.

Mikael har även haft uppdrag åt Danmarks ishockeyförbund under 2st VM för Damer.
Mikael har under 3år drivit ett utbildningsföretag IBR AB där han arbetat med föreningar och individer med individuell målvaktsträning.


Nanna Holm Glaas
2012 Kandidatexamen i idrottsvetenskap & coaching vid GIH.
Säsongen 2011-
Nanna är en av de ansvariga för den fysiska träningen av AIK ishockey`s J18 och J20, med huvudansvarför fysträningen i J20.
Ansvarar dessutom för praktiskt genomförande och dokumentation av fystester i AIK.
Nanna är även NIU ansvarig på AIK Hockeygymnasium.
Målvaktstränare och video coach för svenska U18 damlandslaget

Säsongen 2011/2012 Målvaktstränare för danska U16 herr landslaget

Säsong 2010- Målvaktsinstruktör och fys/rehab ansvarig, IBR AB

Målvaktsträning i klubbar som SDE, Viggbyholm IK och Saltsjöbadens IF samt i träningsgruppar för unga elitsatsande målvakter.