Det här är seminariet för dig som är kvinna och i ledande position eller kanske är du en blivande ledare. Här har du chansen att delta i ett roligt och lärorikt seminarium. Hur skapar du vinnande presentationer? Hur gör du för att kommunicera med pondus och skapa tillit?

Vi ger dig användbara verktyg från retoriken som du kan använda nästa gång du presenterar. Du får träffa en av Sveriges mest efterfrågade designer och stylist, Camilla Thulin, som föreläser och ger dig sina bästa tips och råd. Klädsel har betydelse!

Heléne Hedqvist, har studerat retorik vid Södertörns Högskola och är utbildad skådespelare vid Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York.
En skicklig föreläsare skapar förtroende på ett visionärt & inspirerande sätt.
Helene föreläser om hur du skapar vinnande & framgångsrika presentationer, hur du skapar närvaro som stärker din pondus och ditt förtroende.

Hon är bra på det här. Det kan du också bli.

Stil kan vara strikt och välskräddat, det kan vara extremt kvinnligt i formen, mer elegant, sportigt eller i vintagestil. Camilla Thulin gör det garanterat lättare för dig att hitta din mogna stil!

Häng med och införskaffa nya verktyg till din presentation, samtidigt få massor med inspiration från Heléne och Camilla!

Nu är det dax! Boka din plats idag på detta fartfyllda seminarium den 12 november.

Boka: minstil@retorikstudion.se
Pris: 1.495:- ex. moms. Erbjudande: Gå 5 personer betala för 4.
Var: Summit, Grev Turegatan 30, kl 13-16
Mer info: maila info@retorikstudion.se
Webb: http://www.retorikstudion.se

Varmt välkommen!