I slutet av 2010 startades företaget Andreas Training and Nutrition (ATN) i Gävle av Andreas Lindberg som är licensierad kostrådgivare utbildad hos Paulúns Näringscenter. – Mitt koncept är egentligen väldigt enkelt, säger Andreas, jag vill hjälpa människor att hitta en sundare livsstil genom individuellt anpassade rådgivningar. Andreas är även certifierad gyminstruktör vilket ger möjligheten till en heltäckande rådgivning med kost och träning i kombination. – Oavsett om du vill gå upp i vikt, ner i vikt, styrketränar, är glad motionär eller bara vill må bättre så hittar vi en lösning tillsammans.

Andreas är även först i Gävle som personlig Isodieten coach och under maj månad startar han sin första Isodieten kurs där han ser fram emot att få hjälpa många till ett nytt sätt att leva. Förändring kan vara svårt att genomgå på egen hand men på kursen gör vi det tillsammans. Isodieten ger mer energi, mindre sötsug och effektiv viktminskning utan att tumma på hälsan. Dieten är baserad på varierad och näringsrik kost med 5 mål om dagen som passar alla oavsett ålder, kön och aktivitetsnivå. Kursen är 8 veckor lång, men att äta enligt isometoden gör du resten av livet.

För mer information om Andreas och hans erbjudanden gå in på hans hemsida http://www.atn.dinstudio.se eller maila på nutrition@atn.dinsida.se