Kerstin Grudén är legitimerad psykolog med inriktning mot arbetslivets psykologi. Hon arbetar med utveckling och problemlösning för individer, grupper och ledare. Kerstin har arbetat med arbetslivets psykologi under mer än 10 år, och har sett de positiva effekterna av bra strategier hos chefer och medarbetare: ”Det går att vända ett riktigt dåligt läge; med höga sjuktal, låg arbetsmotivation och dålig stämning, till hög motivation, hög produktivitet och bra samarbete. Om man bara vet hur man skall göra!”

Under våren kommer Kerstin Grudén att dela med sig av sina kunskaper genom en serie föreläsningar i Teknikparken i Gävle. Dessa kommer att handla om hur man kan dra nytta av kunskaperna från forskning inom Positiv Psykologi, om konflikthantering och om motivation.

”Jag unnar alla ett stimulerande och berikande arbetsliv. Inte bara för att det blir roligare då, utan även för att det ger bra kvalitet på utfört arbete och oftast är bra för den ekonomiska utvecklingen och individernas hälsa!” säger Kerstin Grudén. ”Dessutom är den psykosociala arbetsmiljön en viktig konkurrensfaktor när det gäller att attrahera bra medarbetare!”