– Det är helt enligt planerna att vi expanderar i nuvarande fas. Och vi ser ingenting som inte talar för ytterligare nyanställningar inom den närmaste framtiden, säger Jeanette Gottschalk, en av grundarna och ägarna till Rock IT.

Från och med februari 2012 så kommer Joa Elfsberg att förstärka Rock ITs laguppställning. Joa blir företagets nya säljare och projektledare.

Rock IT ser nyanställningen som ett viktigt steg i att bli ännu bättre med att nå ut med sina tjänster till IT-branschen.

Joa Elfsberg som tar sig an utmaningen hos Rock IT är en mycket målinriktad person. Som hockeyspelare har hon spelat tre OS-turneringar och sju VM-turneringar. Så om någon är redo för en utmaning, så är det Joa.

-----------------

Företagsfakta: Rock IT Sales & Marketing AB förstärker verksamheters befintliga sälj- och marknadsteam. Ambitionen är att vara det bästa och självklara valet för IT-företag.

Rock IT Sales & Marketing AB är ett sälj- och marknadsbolag som har valt att specialisera och fokusera sig gentemot IT-branschen på den svenska och norska marknaden. Kunderna erbjuds kvalificerade telemarketingtjänster, utbildning och säljcoachning avseende inneförsäljning, telefonförsäljning och nykundsbearbetning för att optimera och komplettera sälj- och marknadsarbetet.

Kunden ska känna trygghet i att RockIT representerar verksamheten professionellt och förvaltar varumärket på bästa sätt. Uppdraget är att få vara med och utveckla och stärka kundernas redan befintliga samarbeten och att skapa nya affärsrelationer.

För mer information se: http://rockitsales.se