BNT är idag en av marknadens ledande leverantörer av reserv- och slitdelar till gruv- och anläggnings industrin i Sverige. Lokala privatäga BNT Nordic grundades 2001 och har under många år varit den största utmanaren till Sandvik och Metso.

Svensk Entreprenad & Maskinservice i Kilafors erbjuder service, reparation, underhåll och drift av bergförädlingsindustrin. Företaget erhåller även personaluthyrning, reservdelar och maskiner.

Samarbetet är ett naturligt steg för båda företagen där de utökar sina verksamheter och kompletterar varandras kunskaper och arbetsområden. Efter att länge ha diskuterat ett samarbete vart det nu fastställt.

– Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att göra stor kundnytta samtidigt som det lyfter konkurrenskraften hos båda företagen avsevärt, enas Stefan Nilsson, vd på BNT Nordic, och Jan-Olof Jonsson, vd på SEM.

För mer information kontakta:
Stefan Nilsson
070-515 64 64
stefan.nilsson@bnt-team.com

_________

Fakta:

BNT är en av marknadens ledande leverantörer av reserv- och slitdelar till gruv- och anläggnings industrin över hela världen. BNT erbjuder slit- och reservdelar till stenkrossar, reservdelar till transportörer och siktmedia - hög­kvalita tiva produkter till lägsta möjliga pris per krossat ton. Med kvalitet, service, enkelhet och medvetenhet levererar BNT produkter och skräddarsyr helhetslösningar.
Vår serviceavdelning når ni dygnet runt, hela året. Huvudkontoret ligger i Gävle men vi finns representerade i flera andra länder genom egna företag och agenter.