MicroSilk® har funnits i många år på den amerikanska marknaden och introduceras nu av Nordiska Kvalitetspooler som ett komplement till deras Marquis® spa-bad.
- Att bada i ett Marquis spa med MicroSilk® vattenbehandling är som att ge hela kroppen en syrebehandling, fuktande och återfuktande på samma gång, vilket gör att din hud känns lyxigt silkeslen på samma gång som det minskar fina linjer och rynkor, säger Lars Beckman, VD på Nordiska Kvalitetspooler. Mikrosmå bubblor sveper bokstavligt in kroppen i ett avslappnande, skummande moln av syre.
Det är mikrobubblorna som gör det. Syre är bra för huden. Ökad syrenivå ger bättre cirkulation och ”inre andning” (cellandning), vilket i sin tur gör huden strålande och glänsande på grund av snabb hudcellsförnyelse.
Med verkliga och påtagliga effekter, utan kirurgi och utan återhämtning är några av många anledningar till att MicroSilk® vattenterapi är den anti-age-behandling som föredras av moderna, medvetna kvinnor och män. I stället för omfattande medicinska procedurer så får du din behandling samtidigt som du låter dagens bekymmer rinna av dig i ett lyxigt Marquis spa med MicroSilk®.
Skinnet är kroppens största organ och åldras med tiden. Många åldersförändringar beror på den omgivande miljön, ärftliga faktorer, föda samt andra livsstils- och miljöfaktorer. Hur man nu behandlar och sköter om sin hud idag kommer att påverka hur snabbt huden kommer att drabbas av tecken på åldersförändringar.
Men allt det där stalls på huvudet tack vare MicroSilk® vattenbehandling. Den hjälper till att fördröja åldersförändringarna genom att man använder mikro-bubblor!
Fördelar med MicroSilk® vattenbehandling:
• Ökad cellulär ämnesomsättning i huden
• Förbättrad hudcellstillväxt
• Djupare rengöring av porerna
• Minskade fina linjer och rynkor
• Ökad fuktupptagning
• Terapeutiska nivåer av anjoner (neg. laddade joner)
• Neutralisering av fria radikaler
• Minskade besvär av eksem och psoriasis
Efter varje bad kommer all fukt och orenheter som tagits bort från huden att sköljas bort i avloppet.
- Med ett spa är det viktigt att förstå att vattnet renas och återanvänds i stället för att släppas ut i avloppet varje gång någon badar, säger Stefan Berg, marknadsansvarig för Nordiska Kvalitetspooler.
Det bästa filtrerings/rengöringssystemet i branschen - Marquis®’ patenterade ConstantClean™ vattenrening med SmartClean™ teknologi - är det överlägset bästa systemet som effektivt och snabbt renar och återställer ditt vatten till ursprunget.
SmartClean™ mjukvara kontrollerar regelbundet reningscyklerna efter ett schema och känner av när någon använt spa-badet, vilket automatiskt sätter igång en extra reningscykel med samtliga ConstantClean™ processer efter badet - en viktig funktion för att få rent vatten efter användning av MicroSilk® - och den finns endast på Marquis®: den fullkomliga spa-badsupplevelsen!
Mer info: http://gestrikemagasinet.se/videos/view/mary-elizabeth-fran-florida-har-fatt-hjalp-av-microsilk

Information om Marquis® och MicroSilk® vattenbehandling:
Stefan Berg, 070-432 97 00, stefan.berg@nordiskakvalitetspooler.se
Lars Beckman, 070-432 96 00, lars.beckman@nordiskakvalitetspooler.com
http://www.nordiskakvalitetspooler.se
http://www.nordiskakvalitetspooler.com/marquisspa.php?v=gl0CiSuYFi0#film
http://www.marquisspas.com/marquis/company/about-us.asp