Vi som arbetar på Stark webbdesign
Tidigare har vi endast arbetat genom anställningar hos företag. Nu har vi tagit steget ut på marknaden och startat eget. Att vi startar eget beror på att efterfrågan av våra tjänster är relativt stor. Vi har just nu flera projekt på gång men vi tar gärna åt oss flera uppdrag!

Intresserad av hemsida?
Oavsett om ni har en klar bild av vad ni vill ha, eller inte har en aning, så hjälper vi er att ta fram något ni stolt kan visa upp. Vi skräddarsyr hemsidan och anpassar den efter er verksamhet. Vårt mål är att sidan ska vara stilren, lättnavigerad och proffesionell. Trots att vi är en liten byrå kan vi hjälpa er med allt ni behöver, så som webbhotell (drift) och sökmotoroptimering.

Konsult
Motivering för ett företag att ta in en konsult kan vara att få in expertkunskap inom ett område där man behöver det. Vi kan uppdatera din sida till utseende och funktionalitet. Vår konsulttjänst är flexibel och anpassas efter ditt behov. Vi sköter dina uppdateringar eller underhåll mot en liten debitering.

Ett uppdrag kan se ut på många olika vis.
Det vanligaste är att en kund önskar uppdatera sin sida och få den att se mer levande ut.
Lösningarna kan se olika ut, vi använder oss av sociala medier (facebook, twitter, pinterest), bloggar, rss feeds och mycket annat.

Sökmotoroptimering
Får Google att se dina hemsida som stark och den kommer klättra upp i sökresultatslistan.

Väljer du något av våra paket kan vi garantera att det ökar besökare till din hemsida. Så vad kostar det att sökmotoroptimera sin hemsida? Det är svårt att sätta ett pris då alla sökord är olika svårt att optimera. Tex sökordet “Hatt” är väldigt svårt då det inte är specifierat. Mest troligt är det att wikipedia eller liknande sida hamnar först på ett sånt ord. Sökordet “Billiga hattar göteborg” är betydligt lättare att optimera och troligen är det relativt enkelt att hamna högt på Google.

Vi försöker hela tiden att överträffa våra kunders förväntningar.

Http://www.starkwebbdesign.se