Jag läste en bra artikel av James Hickey om lite fakta hur det går för Amerikanarna med deras Business online. 30 Miljoner Amerikaner har antingen försökt eller är inblandade i någon form av Network marketing just nu. Ändå tjänar 90% mindre än 10 dollar i veckan !Och likväl planerar 70 Miljoner (Forbes Magazine) inom de tre kommande åren att starta sin egen Internet verksamhet. Ändå säger tex en sådan stormogul som Donald Trump att om han skulle starta om från början igen skulle han göra detta inom denna näringsgren. ( Och på tal om det Warren Buffet köpte upp flera Internet marketing företag förra året). VARFÖR tror då alla att detta är en bransch där det är lätt att tjäna pengar, när den stora majoriteten misslyckas ?? Jo dessa herrar vet att över 90% av vinsten tillfaller ägarna till Internet företagen.

Men tillbaka till mer ”vanliga ” företagare så är mitt resonemang att de som försöker att göra detta ”solo” är näst intill omöjligt. Nej för att lyckas måste man vara flera,en grupp eller ett team som gemensamt strävar åt samma mål och hjälper varandra med råd, erfarenheter och ständigt uppdaterar varandra vad som funkar på marknaden. Om man försöker göra detta själv så hamnar man bland de 90 procenten som inte tjänar någonting. man är som en ensam vilsen sill ute på Atlanten. Den typiske nybörjaren tror att allt handlar om att få tag i en riktigt bra produkt, sen är man hemma. Om du skulle ha 100.000:- och gå ut och handla de bästa produkter som finns i världen, och sedan få dom levererade hem till dig. ÄR DU RIK DÅ ?? NEJ självklart inte, det är inte produkterna som gör dig rik det är marknadsföringen !!

Så om du vill bli framgångsrik inom denna bransch måste du ansluta dig till en grupp med marknadsförare där det kollektivt finns hundra-tals år med erfarenhet där alla tillsammans kan dra nytta av varandra. Detta är en av orsakerna till att många i vårat team i princip har uppnått helt sanslösa resultat de senaste åren. Men dom har inte gjort det genom att sitta och rulla tummarna eller att slöa hemma och hoppas på att Lotto-raden skall gå in vecka efter vecka. Nej det krävs handling,handling,HANDLING !! MEN när viljan att förändra sin ekonomiska situation slår till en som ett baseboll trä i huvudet och man förstår att det är fullt möjligt att verkligen förändra sitt liv i en grupp med likasinnade som också tröttnat på att inte ha den ekonomi man alltid velat ha, det är då man undrar var den här energin har gömts sig som man plötlsligt har införskaffat sig…..

Vill du gå till handling ? http://www.stefanheiden.wordpress.com

Stefan Heiden / Pro Swedish online leader