- Hos oss rullar det på! Härom dagen fick vi nämnda två stora takarbeten! säger Henrik Bergström på Takringen Akustikbyggen AB.

Takringen arbetar i huvudsak med tätskiktsprodukter från ICOPAL och PROTAN, som ställer krav på kontinuerlig utbildning av vår personal, för att de ska vara väl förtrogna med den senaste tekniken. Detta borgar då för ett tätt och problemfritt tak, som skyddar våra uppdragsgivares värden i många år.

Takringen Akustikbyggen har också haft lyckan att överlämna flera färdiga takprojekt till en rad stora, ledande och långsiktiga fastighetsägare och som vill fortsätta samarbetet med oss i nya uppdrag.

Några exempel på vad Takringen gör, kan ses på taken till hus på Gävle Strand, Tierps Arena och Mackmyra Svensk Whiskys gravitations destilleri. Bilder här intill!

Takringen Akustikbyggen AB har för närvarande 25 anställda och arbetsområdet är i huvudsak Gästrikland, Södra Hälsingland och Norra Uppland.
Specialitet: Låglutande tak under 10 % taklutning.

Garantier: 15 år på material och 10 år på arbetsutförande.

TIB Auktorisation från Takentreprenörerna som på distans utbildar våra anställda och kollar med beställarna att man sköter sig och levererar kvalitet.

Kreditvärdighet är AAA under 7 år i följd.

För mer information kontakta:

Takringen Akustikbyggen AB
Kryddstigen 21, 802 92 Gävle
026-51 06 06
gavle@takringen.se http://www.takringen.se