– Det här är succé, berättar en leende arrangör i form av Hasse Johansson på Bilhörnan. Det är mer folk nu än när vi hade invigning av lokalerna och då var det ändå mer än 1000 personer på plats. Vi skall utvärdera den här dagen men visst är det stor chans att det här kan bli en återkommande tradition. Det har för övrigt redan kommit fram folk och frågat om inte de kan få medverka nästa år.

Gästerna fick stifta bekantskap med bland annat Toyotas fyrhjulsdrivna Urban Cruiser, Rav4, Hilux och Land Cruiser vilka alla lämpar sig utmärkt för den jakt- och fiskeintresserade som ofta rör sig i skog och mark. Naturligtvis är dessa miljömedvetet utrustade med Toyota Optimal Drive-motorer för optimerad bränsleekonomi och utsläppsnivåer. Många ville också provköra helt nya miljöklassade Toyota Avensis och andra modeller ur Toyotas breda programutbud.
Det var även premiär för en egen båthörna i lokalerna då Bilhörnan nu gör en marin satsning med nyanställde Janne Backman och båtar från HR-Boats och AMT med motorer från Suzuki Marin.

Skyttegurun Jocke Smålänning hade med sig sin skyttesimulator och alla besökare som ville fick skjuta både prick och på duvor. Protector demonstrerade hundskyddsvästar med vargstål där besökarna fick prova på sin hund på plats och Bohlins från Järbo visade de senaste 4-hjulingarna.

Bland de tjugotal utställarna fick besökarna bland annat träffa flugbindaren och flugfiskeikonen Johan Klingberg som höll föredrag, kastinstruktören Mattias Drugge som band sina berömda drakflugor och Europamästaren Jarle Strandberg som hade kastuppvisning. Flera flugbindningsproffs fanns på plats liksom att Per Fredriksson visade sina berömda Caine-spön av absolut världsklass.