Den populära utbildningen har redan genomförts för mer än 150 ledare med toppbetyg. Nu den 11-12 februari och 12 mars håller Birgitta Keller från Keller Coach AB tredagarsutbildningen "Coachande färdigheter i praktiken" i Gävle. Birgitta har lång och gedigen erfarenhet av organisations- och företagsutveckling och har under de senaste tjugo åren utvecklat en mängd specialinriktade utbildningar och kurser.

Utbildningen vänder sig till chefer, team- och projektledare och lämpar sig för de som har en tjänst med krav på tydlig kommunikation.
– Med coachande förhållningssätt och praktiskt tillvägagångssätt kan man snabbt skapa förändring i sitt ledarskap, berättar Birgitta. Målet med utbildningen är att man efter deltagande ska känna sig bekväm med att använda coachande färdigheter som komplement i sin dagliga verksamhet.

Utbildningen bygger på aktiva övningar och teori blandat med reflektioner och erfarenhetsutbyte. Genomgående används upplevelsebaserat lärande, systemisk teori och coachande förhållsningssätt.
– Jag lånar Gert Fylkings uttryck – äntligen, säger kursdeltagaren Jan Persson, affärsområdeschef Sandnet, Sandviken Energi. Detta är den första kurs där jag känner mig positivt överraskad där jag både har fått insikter om mig själv, upplevt att ett coachande sätt kan utveckla förutom mig själv även min personal och verksamhet samt fått med mig verktyg i mitt ledarskap.

Om Keller Coach AB:
Sedan sju år arbetar Birgitta Keller med coaching, handledning och utbildningar - hennes bas för att möjliggöra utveckling för människor och organisationer.
Tidigare har hon i mer än tjugo år arbetar som organisations-, företags- och affärsutvecklare, drivit flera verksamheter och företag. Birgitta har under den tiden ständigt arbetat med utveckling av företag, företagsledare, innovatörer och organisationer.
http://www.kellercoach.se