Lyssna här: http://prmd.co/yesterdayrip

WIKTORIA gjorde stor succé i årets upplaga av Melodifestivalen med låten ”Save Me” som redan streamats över 10 miljoner gånger enbart på Spotify. Nu följer hon upp framgången med nya singeln “Yesterday R.I.P”

Låten, som är skriven av meriterade Jonas Wallin ( Avicii m.fl ) och Lauren Dyson ( Girls Generation m.fl ) tillika två av tre upphovsmän bakom “Save Me”, fortsätter i samma musikaliska anda och ger nytt prov på att

WIKTORIA är en av Sveriges absolut främsta sångerskor med stor internationell potential.Oavsett om det är hennes orubbliga leende eller den polerade stämman har Wiktoria redan visat sig vara ett enormt Svenskt pop-löfte.

Efter succén med smittsamma debutsingeln "Save Me" lovar det kommande året ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa som redan är en av sommarens mest bokade artister.

Debutsingeln ”Save Me” har plockats upp av Warner Music på flera utländska marknader och fortsätter att växa internationellt. Den följs nu upp med släppet av “Yesterday R.I.P" på Moon Man Records. Detta som den andra av fyra planerade singlar under 2016.

Wiktoria representerar en fräsch ny generation av Singer/Song writers och en ny spännande svensk pop export.

WIKTORIA medverkar bl.a i sommarens Rhapsody in Rock och på flertalet av landets scener och i flera tv program.

Läs mer via: https://www.facebook.com/WiktoriaMusic

MOON MAN RECORDS

Presskontakt:
Rickard Werecki Werecki, Promotion Company, Mobil: 0707-178008 E-post: pr@werecki.com

Pressbilder, pressinfo, downloads, se även: http://www.werecki.com