Under sommaren är det på sina håll mycket svårt att boka en kommunal träningshall online och skolornas gymnastiksalar är stängda för allmänheten från skolavslutningen fram till höstterminens start.

Man brukar ibland säga att den bästa träningen är den träning som blir av. Under sommarlovet skulle många barn och ungdomar kunna utvecklas i sport när dom är lediga från skolan och kan ägna mycket tid åt träning under sommarledigheten

Semesterstängda bokningskontor och igenbommade träningsanläggningar med låsta grindar, inlåsta redskap och fastlåsta målburar lämnar inget utrymme för spontanidrott och planerad klubbverksamhet i flera kommuner och stadsdelar under sommarlovet.

Klubbar och lag som bedriver sommarträning inför hösten eller fystränar under tävlingssäsongen får därför bedriva tester och träning på en cykelbana eller gräsplan utanför staketet i anslutning en stängd idrottsanläggning när personalen på bokningskontoren, vaktmästarna och kommunens driftpersonalen har tagit semester.

Bor du i en idrottsstad som stänger idrottshallar, bokningskontor och idrottsarenor under semestern?

All Sport & Idrott

Niclas Carlson Strength and Conditioning
coach -IFAF World American Football Team

http://www.niclascarlson.se

WEBCOACH
http://www.webcoach.se

TRÄNA MED WEBCOACH SPORT
http://www.webcoach.se

Gilla på Facebook http://www.facebook.com/pages/All-Sport-och-Idrott/10888090915438


 

 

 

 

 
Kiropraktor Niclas Carlson kommer från Gävle och är Högskoleutbildad och legitimerad av Socialstyrelsen. Niclas Carlson är tidigare t.f rektor och en av grundarna av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Niclas är licensierad fystränare genom Riksidrottsförbundet RF och Bosön och ingår i RF-Elit som utbildare av RF specialförbund som vill skapa prestationer av världsklass vid internationella mästerskap. Niclas Carlson är utvecklare av tjänsten Webcoach Hälsa och Sport för resultatstyrd träning på nätet som fått internationell uppmärksamhet och belönats av Statens Innovationsmyndighet Vinnova. Niclas Carlson är också Strength & Conditioning coach för IFAF World Team -Världslaget i amerikansk fotboll och har varit fys och utvecklingsansvarig i Svenska Amerikanska fotbollsförbundet sedan 2005 samt utbildare för Svenska Ishockeyförbundet i Träningslära och Hockeyatletism. Niclas Carlson har tidigare ingått i utbildningsutskottet för Gästriklands ishockeyförbund och samarbetar med agenter och agenturer för hockey, basket och fotboll och hjälper spelare över hela världen att prestera på topp.