- Just nu har vi ett intressant objekt i Gävle för den som är tekniskt intresserad, säger Björn Mårtensson. Det är en cykelbutik med verkstad, som har centralt läge och dessutom potential att växa med en ny ägare.

Inriktningen är främst försäljning och reparationer av cyklar men man utför även reparationer på annan utrustning för sport och fritid. Om köparen enbart är intresserad av att sälja och reparera cyklar kan de verktyg, som inte behövs, tas bort från erbjudandet.

- Säljaren är flexibel när det gäller vad som köparen vill ska ingå i köpet, säger Björn Mårtensson. Man skulle kunna skala ner till enbart butik eller enbart cykelverkstad vilket skulle ge en mindre köpesumma.

Tactic har gjort en grundlig analys som visar företagets ”kondition” och man hjälper också köparen med kontakter för finansiering mm. När det gäller finansiering behövs en egen insats. som antingen kan vara egna kontanter eller säkerhet i fastighet gentemot långivare. Man kan också få Starta-eget-bidrag om vilkoren för det är uppfyllda.

- Utvecklingspotentialen är stor med tanke på det ökande intresset för att cykla, vilket är till förmån för både miljö och välmående, säger Björn Mårtensson. Elcyklarnas intåg har ju också gjort att fler ser cykeln som ett alternativ till bilen.

Gävle är ju också något av en ”cykelstad” med bra cykelbanor från förorterna in till centrum.

Mer info om objektet: https://tactic.se/objekt/valrenommerad-cykelverkstad-med-butik-i-gavle-till-salu/