Gefle IF värvar försvarsspelaren Jacob Ejerblad

Gefle IF värvar försvarsspelaren Jacob Ejerblad

11/2 kl. 14:47

Under dagen presenterar vi försvarsspelaren Jacob Ejerblad, född -99, som nyförvärv till Gefle IF. Jacob spelade från start som högerback i senaste träningsmatchen mot GIF Sundsvall. Jacob kommer senast från IK Sirius och är fostrad i Elfsborgs akademi.

- Jacob har tränat med oss ett par veckor och gjort ett gott intryck både som spelare och person. Han har tagit för sig och har en spännande utvecklingspotential. Det är en välskolad och professionell spelare som visat att han vill vara en del av vårt projekt, säger Marcus Bengtsson huvudtränare i Gefle IF.

- Efter att ha besökt klubben i november blev jag väldigt inspirerad. Gavlevallen är en anläggning på en nivå som få lag kan stoltsera med, och Marcus och ledarstaben fick jag förtroende för direkt. Jag hoppas att jag på planen kan bidra med ett lugn med bollen men samtidigt med ett hårt jobb i defensiven, säger Jacob Ejerblad.

- Jag ser inte bara det här som ett bra steg för min egna utveckling, det är också ett intressant projekt att va delaktig i. Att Gefle IF ska tillbaka in till finrummet råder det ingen tvekan om, men det är en resa vi som lag och som klubb ska göra tillsammans, och det kommer jag ge mitt allra yttersta för varje vecka, fortsätter Jacob.

En längre intervju med Jacob publiceras på hemsidan inom kort.

Denna artikel är publicerad på All Sport och Idrott via Yodo News.

Sebastian Zettergren

Sebastian Zettergren

Gefle IF Fotboll

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng