- Padel är en sport som är både rolig och lätt att utöva. Vi ser att det har saknats bra padelkläder med både funktion och samtidigt tilltalande design. Något som man känner sig välklädd i både på banan men även utanför ,säger Fredrik Kocon, en av grundarna. 

Kläder, rack, bollar och övrig utrustning designas och utvecklas i Sverige. Seven of Sweden´s produkter står för en hög kvalitet med en skandinavisk minimalistisk design. Det kommer också att fokuseras på funktion och detaljer som fyller ett syfte.  
- Seven som siffra har såklart en betydelse. Vi vill helt enkelt göra bra saker som håller sju dagar i veckan och som man med stolthet bär sju dagar i veckan, därav Seven, säger Fredrik.

Produkterna lanseras hösten 2021 och kan köpas via e-handelsplattformar och andra utvalda distributionskanaler. Förlansering kommer att ske under sommaren. Seven of Sweden har tagit den bästa kunskapen från modevärlden och kombinerat detta med det bästa från sportvärlden. I sortimentet ingår kollektioner för både honom och henne.
- Drömmen är att i våra egna hallar ska alla trivas och använda våra produkter, avslutar Fredrik.

Om Seven of Sweden
Seven of Sweden är ett företag med säte i Helsingborg.
Design, distribution och marknadsavdelning.

För mer information, kontakta:
Seven of Sweden
Fredrik Kocon, Projektansvarig
247 HOLDING NORDIC AB
fredrik.kocon@sevenofsweden.com
Tel: 072-38 34 561

Bildtext: Andreas Granqvist från 247 PADEL och Sandra Elfast på padelbanan.