Denna artikel är en annons - Klick kan leda till externa sidor

Tjäna pengar genom att tipsa om hemsidor

Tjäna extra pengar genom att tipsa om gamla hemsidor

11/6, 2019 kl. 23:00

Visst känner du igen en dålig och omodern hemsida när du ser den? Vi söker dig som vill tjäna pengar snabbt och enkelt på en riktigt bra och seriös tjänst. Många svenska företag har fortfarande en gammal hemsida som varken är uppdaterad eller mobilanpassad. Ditt jobb blir att hitta dessa, kontakta företagen och fråga om de är intresserade av att få ett mycket förmånlig förslag avseende marknadens mest prisvärda och smartaste lösning för en ny hemsida. Vi på Svensk Webbservice gör resten!

  • Sveriges billigaste hemsidor?
  • Svensk Webbservice levererar marknadens smartaste hemsidor

Vi börjar med att analysera deras nuvarande hemsida, tar en personlig kontakt och frågar om kontaktpersonen har önskemål om några kompletterande funktioner. Sedan får de en offert med ett fantastiskt pris. Är de nöjda med förslaget så levererar vi därefter en helt ny modern hemsida snabbt, snyggt och mycket prisvärt, oftast inom en arbetsvecka. Vi bygger om och uppdaterar hemsidor i det användarvänliga publiceringsverktyget Yodo CMS.

Den nya hemsidan får modern design och blir både sökmotoroptimerad, mobilanpassad och responsiv och ligger på en gemensam kärna som hela tiden utvecklas.
Kunden behöver inte längre betala för något webbhotell utan hosting, utveckling, support och service ingår för endast 195:- i månaden.
Några exempel på gamla hemsidor som vi uppdaterat och byggt om ser du på länken nedan:
https://svenskwebbservice.se/hemsidor-foreefter

Uppdrag: Du levererar en kontaktperson som är intresserad av att få sin verksamhets hemsida ombyggd.
Vi på Svensk Webbservice löser därefter allt från kontakt, offert, förslag och genomförande inklusive en Nöjd Kund-Garanti.

Ersättning: Du får 1000:- för varje genomförd affär.
Har du registrerat bolag fakturerar du beloppet + moms.
Är du privatperson dras skatt från ersättningen genom Frilans Finans.

Notera att Yodos unika publiceringssystem är utbyggbart så att kunden efter hand kan digitalisera sin verksamhet och bygga ut det med t.ex. Intranät, Nyhetsbrev, Digital Signage, CRM, Projekthantering och koppla ihop det med moderna ekonomisystem som t.ex. Fortnox. Kunden erbjuds alltså ett enkelt, smart och mycket prisvärt standardiserat system med med möjlighet att bygga ut till ett komplett verksamhetsstöd.

Tycker du att detta låter intressant? Tveka då inte att anmäl ditt intresse här för att bli en "Webhunter" här:
https://svenskwebbservice.se/hemsidesjagare


Yodo CMS är marknadens smartaste publiceringssystem som tillåter dig att bygga professionella hemsidor enkelt, med eller utan erfarenhet. Yodo CMS erbjuder mängder av tilläggsmöjligheter: koppla enkelt på intranät, nyhetsbrev, webbshop, diskussionsforum, digital signage med mer.
Mer information om Yodo: http://www.yodo.se
Några av våra referenser: https://yodo.se/referenser

Är du själv intresserad av att bygga hemsidorna i publiceringsverktyget Yodo CMS så kan du få utbildning och verka som auktoriserad partner till Svensk Webbservice:
https://svenskwebbservice.se/aterforsaljare

Kontakt:
https://svenskwebbservice.se/contact
E-post: kontakt@svenskwebbservice.se
För mer information ring: 026-511 00

Denna artikel är publicerad på All Sport och Idrott via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Svensk Presstjänst

Svensk Presstjänst

Presstjänst

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-05-04

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdaterin... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Facebook

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer