Club Heat arbetar för att ändra ungdomars syn på alkohol och droger genom att helt enkelt påminna dem om hur kul det går att ha även utan alkohol. Vi erbjuder minnesvärda alkohol- och drogfria arrangemang första fredagen varje månad i festlokalen Maxim, Gävle.

Visionen är att arrangera spännande men trygga mötesplatser för alla ungdomar mellan 15-17 år. På plats under våra ungdomsfester finns bland annat funktionärer, sjukvårdare, entrévärdar och förordnade ordningsvakter – allt för en trygg men också KUL (!) kväll. Club Heat samarbetar även med Gävles polis, fältare, räddningstjänst m.m.

Vad som skiljer Club Heat och våra ungdomsevent från det mer traditionella ”discot” på friditsgården är att vi jobbar för att stärka nattklubbskänslan för att ge ungdomarna en mer spännande och häftig upplevelse.

Idag är Club Heat ledande inom alkohol- och drogfria ungdomsfester i Gävleområdet. Varför? För att vi har/kommer ha ett stort utbud av artister och olika aktiviteter på våra arrangemang så att alla som kommer dit ska känna att de har något att göra eller titta på. Vi lyssnar på ungdomarna och ger dem vad DE vill ha, inte vad vi tror de vill ha. Vi håller också nära kontakt med våra besökare för att ge dem en personlig upplevelse. Ungdomarna ska alltid stå i centrum och vi på Club Heat jobbar för att alla ska känna sig välkomna och trygga, oavsett kön och ålder.