"Sommarklubb" är temat för premiären den första juli och med drinkar, musik och klädsel inspirerat från varmare länder kommer återigen Gävles ungdomar att få en mötesplats där de kan träffas och ha roligt tillsammans i en trygg och drogfri miljö. Första fredagen i 12 månader framåt kommer det att anordnas evenemang med olika teman för ungdomar mellan 15-17 år. Maxim är Gävles största centrala festlokal och är därför den ultimata platsen för ungdomarna att träffas i nattklubbsmiljö.

På plats kommer det att finnas kunnig personal så som utbildade ordningsvakter, sjukvårdare, och värdar som är där för att göra ungdomarnas upplevelse till den bästa. Club Heat har även ett nära samarbete med både polis och räddningstjänst.

-Vad som skiljer Club Heat från det mer traditionella "fritidsdiscot" är att vi satsar mer på att skapa en nattklubbsmiljö och kommer framöver erbjuda ett stort utbud av aktiviteter såväl som artister, berättar Johan Lindberg, grundare till Club Heat.

Nytt för den här gången är att det också har sålts ett begränsat antal vip-biljetter som ger köparna köföreträde, två alkoholfria drinkar och tillträde till ett vip-område.