Trafikledare Peter Jansson visar Gävle taxis nya app.

Allt fler använder Gävle Taxis nya app för att boka resor

4/9, 2019 kl. 15:47

Gävle Taxi släppte för ett tag sedan sin nya app för att boka Taxiresor. Allt fler laddar nu ner appen och användarna inser snabbt de praktiska och funktionella fördelarna då mobilen vet var den är i samma stund som man skriver var man skall åka. Appen finns att ladda ned på App Store för både iPhones och Androidmobiler.

– Det är mycket intressant att följa utvecklingen och på det här sättet är det ju enklare än någonsin för våra kunder att beställa sin taxi samtidigt som vi själva får en mycket bra överblick på logistiken, säger trafikledare Peter Jansson.

Gävle Taxi är sedan 2006 miljöcertifierad i Säker Grön Taxi som är ett transportkvalitetsledningssystem som Svenska Taxiförbundet har skräddarsytt för taxibranschen. Det bygger på den internationella standarden ISO 14001 och används för att säkerställa en hög kvalitet när det gäller trafiksäkerhet och service.
Det är det enda större taxiföretaget med kontor och en lokal beställningscentral i Gävle. Förutom ett mycket aktivt miljöarbete så prioriteras även trafiksäkerheten då samtliga bilar är också utrustade med ISA (intelligent stöd för hastighetsanpassning) och alkolås.

Alla förare har kollektivavtal och Gävle Taxi är ansluten till den rikstäckande taxitjänsten Svea Taxi Allians. Den består av 100 marknadsledande taxibolag med upptagningsområde på 1 200 postorter. Kunder kan boka sin taxiresa Online eller genom en App som finns för iPhone och Android. Vill de inte betala direkt i taxibilen erbjuds samfakturering eller resekonto till företagskunder. Privatkunder kan lägga upp sitt kreditkort direkt i appen.


För mer information se:
http://www.gavletaxi.se
http://www.sveataxi.se

Bildtext: Trafikledare Peter Jansson rekommenderar Gävle Taxis nya app.

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via Yodo News.

Kennet Martinsson

Kennet Martinsson

Gävle Taxi 129000 AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2015-03-02

Vad innebär Gävle Taxi för dig?

Att förflytta sig från en punkt till en annan kanske? De senaste åren har vi utformat en rad nya tjänster för ... Läs mer

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer