Certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) är vår mest populära utbildning. Här får du grundläggande kunskap som täcker det mesta du behöver veta om bolagsstyrning. 

Genom utbildningen har du som deltagare möjlighet att certifiera dig som styrelseledamot. Det innebär att du efter avslutad utbildning gör en tentamen. Klarar du den får du ett bevis på att du är certifierad ledamot, något som är värdefullt både för dig som söker och för dig som redan har styrelseuppdrag.

StyrelseAkademien har 16 lokalföreningar och finns över hela landet. Det är tack vare denna kraft som vi kan erbjuda så många utbildningstillfällen online.
Läs mer här
https://www.styrelseakademien.se/styrelseutbildningar/ratt-fokus-grundutbildning/SME-aktiebolag/?utm_source=newsletter-sa-sv&utm_medium=email&utm_campaign=ratt-fokus-online-gemensam-vt-2021

Missa inte den här chansen att förkovra dig. Kom ur pandemin med ett värdefullt styrelsecertifikat i handen.

Bli medlem du också för att utveckla dig själv och ditt företag eller förening!
http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=76EF05FB-E63F-E411-89C9-0050568D0553&fbclid=IwAR1iCyfo1OfGg-pjpIZkeH-da9RMRGTHUucHtTZLEYGoBO97nOQZcHh11GY

PS. Torsdag den 10 juni kommer vi att anordna en halvdagsutbildning "Insikt i styrelsearbete" på Axmar Brygga inklusive lunch.
Mer information och anmälan här
https://effectplus.se/visa-aktivitet?read=styrelseutbildning-i-inspirerande-miljo

För mer information kontakta
Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
076-0513581
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg
Medlemsskap 1600:-/år inkl. moms.