Fr. v Sara Malmberg, kundmottagare & telefonist, Tobias Sundell, VD & ägare, Gunnar Persson, verkstadsansvarig, och Jonathan Zackrisson, nöjd kund

Däckakuten firade sina tre år på Brynäs

11/12, 2017 kl. 13:53

Däckakuten startade 2012 och har sedan dess haft en otrolig tillväxt, men det tog fart på riktigt när företaget flyttade till de nuvarande lokalerna på Riggargatan 15. De flyttade in den 8 december 2014 och idag, tre år senare, har man flera strängar på sin lyra samt en mångdubblad omsättning.

– Efter flytten till Riggargatan omsatte vi en miljon per år och i år beräknas det hamna på nästan 5 miljoner, berättar Tobias Sundell, VD och ägare till Däckakuten. Det känns nästan overkligt men det har också varit ett både roligt och hårt arbete för att nå dit vi är idag.
Smart marknadsföring med snyggt stripade bilar är en del av förklaringen. Men företaget har också växt i och med flera strängar på lyran. Idag erbjuder företaget, förutom den ursprungliga dygnet-runt-jouren med däckservice, även service på alla typer av driftstopp som problem med hjulen, motorstopp, feltankningar, fjäderbrott med mera. Dessutom tvättar man bilar för hand i verkstaden som mer och mer börjar likna en fullserviceverkstad för både hjul och verkstadsjobb.
– Min filosofi är att erbjuda kunderna bra priser på alla våra tjänster, sa Tobias Sundell. Just idag har vi en rejäl jubileumsrabatt med de i särklass lägsta priserna på nya däck i hela stan!
Inbjudan till jubileet via Facebook lockade många besökare och de 45 första fick två minilotter var.
– Det blev ju succé eftersom en av besökarna vann på en av sina lotter och gick härifrån 5.000 kronor rikare, sa Tobias Sundell.
Glögg, julmust, godis, pepparkakor smakade också bra och det ska bli intressant att följa Däckakutens fortsatta utveckling!

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Däckakuten

Däckakuten

Medlem sedan 2016-02-09

Välkommen till Däckakuten i Gävle
Vi erbjuder tjänster inom däck, fälg, vägassistans & bilvård.
Punkteringslagning & vägassistans - om oturen ä... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng