Det du kan göra, det är att använda dig av Digiproc.  Det är en plattform som finns att hitta hos ett företag som heter Digital Procurement. Hos dem kan du även få mycket bra hjälp med att göra olika analyser samt att de lär dig hur du bäst gör besparingar. De kan även hjälpa dig med att få de avtal du behöver samt en massa mer.

Använd dig av en smart plattform

Digital Procurement har skapat en bra plattform som de har döpt till DigiProc. Den har baserats på en AI motor så att den i realtid kan göra olika saker. Bland annat kan de i realtid förhandla med alla dina leverantörer på samma gång. Om du har ett företag som har behov av leverantörer, så är det smart att få den bästa hjälpen att förhandla med dem.

Inom plattformen finns det så kallade Digiproc-lösningar du kan ha nytta av. Dessa heter spend analys, DigiPrice, DigiAgree och DigiPolicy.

Att göra en spend analys, det är viktigare än vad många tror. Det handlar om att se över dina existerande leverantörer samt dela upp dem i kategorier samt att sedan få en beräkning på vad du spenderar idag och hur du bäst kan spara in pengar!

För att du ska få rätt pris hos dina leverantörer, så ska du använd dig av det som kallas DigiPrice. Det hela handlar om att aktivt förhandla med alla leverantörer. Annars är risken att de utan att du märker av det börjar höja upp sina egna marginaler. Det leder till en vinst för dem, men en förlust för dig.

Att få till bra avtalsvillkor är även det viktigt. Det är vad DigiAgree handlar om. För att inte dina leverantörer ska börja applicera sina egna villkor så är det bra att använda Digiprocs standardöverenskommelse.

Kom igång med Digiproc

Om du vill komma igång med DigiProc, så är det hur lätt som helst. Du kan gå ut på Digital Procurements hemsida och där finns denna plattform. Det krävs ingen extra mjukvara, utan den fungerar bra med dator eller mobilen. Dessutom är systemet kompatibelt med Chrome, Edge, Firefox och Safari.

Digital Procurement är ett bra företag som kan hjälpa dig med ditt företag och det med en mängd bra tjänster. Idag så finns de i över 40 olika länder. De förhandlar dessutom inom 50 olika kategorier. Så vill du satsa på att ha en bra digital plattform, vänd dig då till detta företag. Hos dem får du även hjälp med att göra din spend analys på bästa sätt. Dessutom kan du som tidigare nämnt få hjälp med rätt priser, rätt avtal och annat med dina leverantörer. Det är bara att komma igång och det nu!