Anna Idell & Eva Cooper, programledare på Folk & Företag.

Folkuniversitetet och Företagarna satsar på Folk & Företag!

13/5 kl. 00:00

Folkuniversitetet Gävleborg och Företagarna Gävleborg har nyligen presenterat en gemensam poddsatsning ”Folk & Företag”

Folkuniversitetet Gävleborg och Företagarna Gävleborg har nyligen presenterat en gemensam poddsatsning ”Folk & Företag”. I det senaste avsnittet är temat kultur- och nöjesvärlden, och hur denna påverkas av coronakrisen. Gästerna är Tomas Lingman, eventarrangör och manager, med verksamhet i Stockholm och Söderhamn, samt den internationella artisten Hans-Erik Dyvik Husby, känd som Hank von Hell.

 

Hur ser man på nuläget och framtiden? Hur hållbart är det med de innovativa digitala lösningar som just nu finns, som livesändningar på Facebook och liknande?

Med avstamp i Hälsingland och Gästrikland diskuterar programledarna Anna Idell och Eva Cooper med sina gäster kring aktuella ämnen både lokalt, regionalt och globalt.

 

Med Folk & Företag vill vi fördjupa diskussionen kring aktuella frågor som berör oss som bor, lever och verkar i Gävleborgs län, säger Anna Idell, affärsutvecklare vid Folkuniversitet Gävleborg.

 

Vi är vad vi heter. En podd om människor och om företagande. Just nu spelar vi in vår podd över Teams vilket också gör att det blir ett inspelat samtal man också kan titta på. Det gör att våra lyssnare kommer ännu närmare gästerna, säger Eva Cooper, regionchef Företagarna Gävleborg.

 

Lyssna på Folk & Företagspodden:

 

Premiäravsnittet av Folk & Företag gästades av riksdagsledamoten Lars Beckman (M) och Svenskt Näringslivs regionchef Lotta Petterson. Det kan ses/höras här: https://vimeo.com/413937684/362782a57a?fbclid=IwAR0WVaSh7sLm-50PPyvSiCrcIeaC0RNNV1m_3dcz-PSnohQg3sE6L7hnun8

I det senaste avsnittet är temat kultur- och nöjesvärlden, och hur denna påverkas av coronakrisen. Gästerna är Tomas Lingman, eventarrangör och manager, med verksamhet i Stockholm och Söderhamn, samt den internationella artisten Hans-Erik Dyvik Husby, känd som Hank von Hell. Det kan ses/höras här:

https://vimeo.com/417168778

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via Yodo News.

Anna Idell

Anna Idell

CFANYTT

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2019-08-20

Jag heter Anna Idell och driver CFA-Tidningen - din pulsmätare i samhället och CFANYTT - Community för alla goda nyheter.
Vi är media för Dig so... Läs mer

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer