Nu har man börjat erbjuda de dagliga buffégästerna ett riktigt välsmakande komplement. Man dukar nämligen upp en kallskuren buffé med havets läckerheter som bl.a. pepparlax, sill, inlagd strömming, ägg och hemlagade röror så att det blir som ett mindre smörgåsbord tillsammans med det väl tilltagna salladsbordet.
– Det här komplementet har blivit mycket uppskattat, berättar köksansvarige David Lundgren. Vi sticker inte under stol med att vi vill erbjuda stans mest prisvärda lunchbuffé och siktar på att hålla högsta möjliga standard på den.

Gästerna kan förutom fisk- och salladsbuffén alltså dagligen välja mellan flera varmrätter i form utav vällagad svensk husmanskost.
– Det är kanonkul med det här konceptet, säger Johan Björklund, grundare av Gluggen och restaurangansvarig. Gästerna uppskattar det verkligen och en del brukar fråga om vi firar något särskilt just den här dagen.


Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor. Matlåda från 57:- med Gluggenkortet.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.
Lunchbuffén i Hemsta kostar 89:- med Gluggenkortet och 99:- ordinarie pris.
Inkl. Fiskbuffé, salladsbord, måltidsdryck, smör, bröd samt kaffe och kaka.
Kvar i sortimentet är fortfarande som vanligt varma matlådor, sallader, kylda och frysta lådor.

För mer information se: https://gluggen.se