Att ha en hund är verkligen fantastiskt. Att alltid ha någon som är glad för att du kommer hem från jobbet, ha att hå någon att ta promenader med, och att alltid ha sällskap är saker som är få förunnat och verkligen någonting som förgyller livet.  

 

Men samtidigt så är det idag väldigt komplicerat att skaffa en hund. Man ska navigera sig igenom olika register på uppfödare, hitta någon som man tycker verkar vettig, samtidigt som att man i många fall ofta behöver stå i långa köer innan man har möjlighet att köpa en valp. Om så är fallet även för dig så finns det en lösning: Djurportal.se. Som namnet skvallrar om så är detta en hemsida som inriktar sig på försäljning och omplacering av hundar och andra djur.  

Att använda sig av djurportal.se  

Om du är på jakt efter hundar till salu så är djurportal en utmärkt resurs att använda sig av. Hemsidan samlar uppfödare och hundar som behöver omplaceras från hela landet, så att du enkelt och smidigt kan ge dig själv en överblick kring vilket utbud som finns att tillgå. Det gör det väldigt mycket enklare eftersom att det samlar allting på en plats, istället för att du ska behöva klicka dig igenom utdaterade hemsidor som ofta lämnar en hel del att önska när det kommer till användarvänlighet.  

Fördelarna med att använda sig av djurportal  

Förutom de fördelar när det kommer till överblicken och smidigheten som vi tidigare har pratat om så finns det en annan fördel när det kommer till djurportal.se, och det är att du själv har möjlighet att välja ut när du vill hämta hem din hund. Att skaffa en ny fyrbent familjemedlem är ett massivt ansvarstagande och kräver ofta att man tar ledigt från jobbet en tid. För att det ska vara möjligt så är det ofta många som behöver göra detta under specifika tider då det är möjligt att vara borta från jobbet under en eller två veckor.  

Med djurportal kan du då välja att hämta hem en hund som är tillgänglig under den specifika tidsperioden, någonting som gör det möjligt för många som inte annars hade haft möjlighet att skaffa hund.  

Sätt upp en djuragent 

Men det är inte alltid som djurportal har en hund eller ras som man är intresserad av. En god idé är då att istället sätta upp vad som kallas för en djuragent. Detta är en funktion som låter dig skriva in lite grundläggande information om dig själv och vad du är ute efter.  

Andra användare kan sedan kontakta dig om de har en hund som passar dina kriterier och vem du är som person. På så sätt så kan du enkelt hitta en hund som passar dig, utan att du själv behöver anstränga dig något nämnvärt för att hitta din nya familjemedlem.  

Hundar i behov av omplacering  

Det finns också en hel del hundar på djurportal.se som är i behov av omplacering. Detta kan bero på allting ifrån att någon person i familjen har utvecklat en pälsallergi, eller att familjen i fråga ska flytta till en mindre bostad. Om så är fallet så adopteras hundarna ofta bort för en symbolisk summa.