Rosen Inner Wheel Forever

"Rosen Inner Wheel Forever" till Wij Trädgårdar i Ockelbo

18/5, 2018 kl. 17:01

Sandviken Inner Wheel-klubb har skänkt rosen ”Inner Wheel Forever” till Wij Trädgårdar i Ockelbo. Rosen har blivit en symbol för Inner Wheel, ett av världens största kvinnliga nätverk som har cirka 100 000 medlemmar i ett 100-tal länder.
”Inner Wheel Forever” är en specialframtagen ros som döptes av Prinsessan Benedikte av Danmark under ...

  • IW Sandviken styrelsen

… organisationens världskongress (Convention) i Köpenhamn 2015.

Inner Wheels ledord är Vänskap, Hjälpsamhet och Internationell förståelse. Alla kvinnor som delar dessa värderingar är välkomna som medlemmar.
Sandviken-klubben har ett 50-tal medlemmar som träffas en gång i månaden för ett intressant föredrag, studiebesök eller något mera lättsamt program.

I samband med mottagandet och planteringen av Inner Wheel-rosorna gav trädgårdsmästarna Caroline West och Ylva Huizing från Wij Trädgårdar en pedagogisk och mycket uppskattad information om plantering och skötsel av rosor.

Rosträdgården i Wij Trädgårdar, som invigdes 2003, har idag över 200 olika rossorter, de flesta busk-, park- och rabattrosor. Wij Trädgårdar öppnar för allmänheten den 2 juni.
------------------------------------------
På bilden fr.v. styrelsemedlemmar i Sandviken IWC Barbro Hultgren, Christina Sundbom, Gunilla Holmgren, Meta Lundqvist, Ann-Marie Jonsson, Margareta Lidman, Kerstin Jonson och trädgårdsmästare Caroline West, Wij Trädgårdar. På bilden saknas Ulla Mueller.

Foto: Ylva Huizing.
Text: Kestin Jonson
Redigering: Ulla Mueller


http://www.innerwheel.se

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Horst Mueller

Horst Mueller

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-06-13

Tekn.lic. Aktiv pensionär.

Lång industriell erfarenhet. Praktiskt lagd akademiker med general management bakgrund från både internationella oc... Läs mer

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng