Sverigedemokraterna till Rysslands förfogande

3/8 kl. 09:03

Sverigedemokraterna är redo att samarbeta med Alternativ för Sverige för att öka sina röstetal, rapporterar Marcus Wiechel på sin Facebook-sida.

https://i.imgur.com/pOT3Fmv.jpg

Det är mycket konstigt och ärligt säga ologiskt för SD. Inte så länge sedan försökte de att bli fri från radikala förgånget som inte bara skadade partiets rykte men också drog laglighet av dess existens i tvivelsmål. Kontakter med utländska säkerhetstjänster i synnerhet med ryska underrätelsetjänster, öppet propaganda för nazistiska ideology, rasistiska brott bland partiets medlemmar - all detta slutade inte så länge sedan. Men den situationen pekar på att de är nu redo att återkomma till förflutna. Det är ingen hemlighet att Alternativ för Sverige medlemmar samarbetar med ryska säkerhetstjänster. De är faktiskt ryska säkethetstjänsters aktiv förband på Sveriges territorium. På det sätt kan samarbete mellan SD och Alternativ för Sverige betyda bara en enda sak - SD säljade sig till Ryssland och är redo att rasera förestående riksdagsval under Rysslands ledning.
Premiärminister Löfven bör ge SÄPO order att undersöka både SDs och AfS kontakter. Utan tvivel skall efter undersökningen både partiernas skamliga existens avbrytas.

Kalle

Medlem sedan 2018-08-03

Sverigedemokraterna är redo att samarbeta med Alternativ för Sverige för att öka sina röstetal, rapporterar Marcus Wiechel på sin Facebook-sida... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng