Ricky Andersson och Nicolas Dimitri poserar glatt med manöverskåpet som styr skrittmaskinen.

Träningsprogram för hästar

2/8, 2019 kl. 10:32

Vid hästträning är det otroligt viktigt att värma upp och träna hästarna på rätt vis för att få ett bra träningsresultat och undvika onödiga skador. Skrittmaskiner (Horsewalker) är ett bra verktyg för att ge hästarna bra träning och med ett manöverskåp för att styra skrittmaskinen kan man dessutom ställa in olika hastigheter, träningsprogram med mer.

Eurotech Mackmyra är ett företag som levererar, servar och bygger högkvalitativa manöverskåp som styr skrittmaskiner (Horsewalker). Med manöverskåpet kan hästtränare bland annat ställa in olika hastigheter, rotationsriktning med växling samt justera in olika träningsprogram på skrittmaskinerna. Exempelvis där hästarna får skritta i 4 minuter sedan ökas farten till den inställda farten för jogging i 3 min. för att sedan stanna och vända rotationsriktning. Samma procedur upprepas sedan i motsats rotationsriktning.

Veterinären Nicolas Dimitri har nyligen köpt en ny Horsewalker till sin fina gård i Enköpingsnäs där han planerar att värma upp och träna hästar i.

– Vi har byggt elskåpen till Horsewalker sedan 1997 och nu var det dags för ett byte av hela skåpet då det tjänat väl i 20 år berättar Ricky Andersson som driver Eurotech Mackmyra.

Bildtext: Ricky Andersson och Nicolas Dimitri poserar glatt med manöverskåpet som styr skrittmaskinen.

Om Eurotech Mackmyra
EuroTech Mackmyra AB är din kompletta samarbetspartner när det gäller konstruktion, utveckling, programmering, byggnation och installation av kraft och automation.

EuroTech Mackmyra AB
Mackmyravägen 19, Valbo

info@eurotecmackmyra.se
Växel: +46-26-66 25 50
http://eurotechmackmyra.se/

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Svensk Presstjänst

Svensk Presstjänst

Presstjänst

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-05-04

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdaterin... Läs mer

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer