Denna artikel är en annons - Klick kan leda till externa sidor

Webinar: Fördelarna med IT som tjänst

13/5 kl. 16:31

I den rådande situationen i världen är det viktigt att göra rätt prioriteringar i sin IT för att vara rätt rustad när det nya normala när det uppstår.

Vilka insatser i er IT och digitala kapacitet behöver ni göra nu för att kunna leva vidare och vara konkurrenskraftiga i framtiden? Många företag upplever ett behov av att snabbt kunna minska kostnader, för att sedan snabbt kunna skala upp igen när det behövs. Samtidigt som våra konsumtionsmönster och sätt att mötas på har förändrats i grunden till en mer digital värld.

I detta kostnadsfria webinar guidar vi er i skalbara IT-tjänster. Du får veta hur du kan tackla utmaningar som ökat behov av digitalisering, behovet av att snabbt skala upp och ner i er IT, samt att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Mer information och anmälan hittar du här:
content.nordlo.com.pages.services/nordlo-webinar/
Läs mer om IT som tjänst här:
nordlo.com/it-som-tjanst

 

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via Yodo News.

Daniel Blomquist

Daniel Blomquist

Nordlo

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-10-16

Vi är idag en stark leverantör i Gävle och Sandviken med omnejd. För tillfället är vi 24 anställda med en omsättning på 42MSEK och vi har ambitio... Läs mer

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer