Insikt: Styrelsens kompetensbehov

Datum: 27/10, 2020 Tid: 10:30

Tiden är ofta en bristvara och vi vill därför vara flexibel och ger därför möjligheten att gå styrelseutbildningen ”Insikt i styrelsearbete”, förutom som halvdag, även uppdelad i fyra 1,5 timmes pass. Du kan välja vilket pass du vill gå. Du behöver inte göra det i turordning, du kan välja ett av de fyra eller du kan gå alla modulerna i en följd. Du väljer. Utbildningarna går på Dospace i Gävle kl 10.30 – 12.00 på tisdagar eller enligt överenskommelse. Det är bara att hoppa på. Det går också att delta digitalt via Teams. Utbildningspassen är uppdelade i de fyra kompetensområdena styrelsen och regelverken, styrelsens kompetensbehov, styrelsens ansvar och styrelsens styrning och strategi.

Andra utbildningstillfällets tema är Styrelsens kompetensbehov
Finns den optimala styrelsen och hur ska en sådan vara sammansatt för att kunna lyfta bolaget till nästa nivå? Den här modulen i utbildningen är lite av styrelsens HR funktion. Vi tittar bl a på styrelsens kompetens och sammansättning och vad du själv kan ställa för krav innan du går in i en styrelse. Vi går också in på vilka andra sätt det går att tillföra kompetens till styrelsearbetet och vad egentligen mångfald står för.

Varje utbildningstillfälle kostar 900 kr + moms för medlemmar och 1 200 kr för icke medlemmar i StyrelseAkademien. Om du samtidigt bokar alla fyra moduler är kostnaden för paketet 3 200 kr + moms för medlemmar och 4 400 för icke medlemmar. För icke medlemmar kan vi också ge rabatt via våra samarbetspartners.

För mer information och anmälan, kontakta
Kjell Gunnarsson 076-0513581
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se

Jag vill delta i detta evenemang!

Fyll i fälten nedan och klicka på "Skicka" för att anmäla ditt deltagande!

Kjell Gunnarsson

Kjell Gunnarsson

StyrelseAkademien Gävleborg Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Har lång erfarenhet inom området ledning och styrning och jobbat i flera större organisationer i olika ledande befattningar b&ar...

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer