Vi uppmärksammar och ingriper betydligt mer mot våld på gatan, våld i hemmet, sexualbrott straffas högre, utanförskap är en samhällsfråga, barnen informeras och är emot mobbning och har lärt sig att ingripa, rasism förknippas med oförstånd och idioti, miljön är en fråga som engagerar från komposten på dagis till världs politiken.. Ja, och jag skulle kunna fortsätta och göra listan lång..

Vi har en svart president i USA, homosexuella kan gifta sig i kyrkan och du och jag tänker oss för innan vi slänger något på backen..

Vi tänker oss för och väljer ekologiskt, miljövänligt och hälsosamt.

Vi tittar inte snett på de som mediterar och går på yoga, vi kanske till och med har testat det själv.

Vi vet att den enskilde individens insatts gör en skillnad i världen. Vi tror på oss själva och vår förmåga att växa och utvecklas som människor, vi tror på hopp, drömmar och tankens kraft. Vi sätter mål tillsammans med våra anställda och chefen har förvandlats från en iskall surmule till en motiverande ledare.

I alla fall på vissa företag.

Men det jag vill säga är att världen har blivit bättre och människorna mer medvetna och klarsynta. Och kom ihåg att Rom inte byggdes på en dag så vi får alla hjälpas åt att fortsätta tro, hoppas och drömma! Så kanske våra barn slipper uppleva en så mörk och skakande tid som den för 10 år sedan.