Gluggen öppnar gluggen i väggen på Brunnsgatan

Gluggen öppnar gluggen i väggen på Brunnsgatan

24/3 kl. 21:37

I tider som dessa gäller det för näringsidkare att göra nya anpassningar för varje dag som går. Matleverantören Gluggen som dagligen serverar färdiga matlådor med husmanskost på flera Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär öppnar nu åter upp gluggen i väggen på den första riktiga Gluggen som öppnades på Brunnsgatan 44 på söder i Gävle 2013.

– I och med att tiderna är som de är så har vi öppnat upp försäljningsluckan ut mot gatan igen, berättar Johan Björklund på Gluggen i Gävle. Vi har stängt dörren tillsvidare så nu kan våra kunder köpa sina matlådor direkt utomhus igen. Det verkar uppskattat och det går bokstavligen rykande fort att leverera en nylagad varm låda med husmanskost. Cirka en minut att kliva ur bilen, få sin matleverans, för att sedan vara tillbaka bakomratten.

Gluggen på Brunnsgatan 44 i Gävle håller öppet kl. 11.00-14.00 vardagar.

Det har hänt mycket den senaste tiden. Här kommer en sammanfattning på vad som sker på Gluggen:

• Gluggen Hemsta öppnar kl. 08.00.
Lämpligt för de morgonpigga eller de som vill undvika att besöka oss lunchtid. Då finns det tillgång till sallader, kyld och fryst mat samt de varma rätter som har hunnit blivit färdiga.
Lunchbuffén är tills vidare stängd. Det går bra att sätta sig i restaurangen med köpt matlåda och själv portionera upp på tallrik om man önskar det. Bestick rullade i servetter finns.
Dessutom bjuder vi på kaffe på maten!

• Gluggenbilen, 17.00-19.00
Hemleverans av matlådor måndag-fredag.
Tipsa gärna din omgivning om våra tjänster.

Gluggen GDG, 11.00-14.00 (oförändrat)
Gluggen Valbo, 11.00-14.00 (oförändrat)
Gluggen Skutskär, 10.00-14.00 (oförändrat)

• Gluggenvagnen”
Den har stått vid Korpen Gävle Strand men får nu vila tills vidare.

Det är sällan långt till en Glugg, vi finns nära dig!
För mer information och dagens meny se https://gluggen.se

Denna artikel är publicerad på Stolt Gävlebo via Yodo News.

Vad vill du läsa?

Google översättning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer