– Templet är en fantastisk fastighet som vi både kan använda till vår egen verksamhet och precis som tidigare hyra ut till både större och mindre sällskap som skall ha fest, säger, ordförande Simon Ghebru.

Templet på på Muréngatan 14 i Gävle byggdes av Tempel Riddare Orden 1923 och byggdes sedan till med ett antal rum och en hyresfastighet 1960. Lokalerna kan hyras av både privatpersoner och företag för fest och konferens.
– Det har varit många både roliga och lärande år där vi fått träffat mängder med glada och trevliga människor från både när och fjärran, säger Joe Formgren. Den gemensamma nämnaren har varit att alla varit så nöjda med lyckade möten och trivsamma arrangemang. Det känns verkligen i väggarna att fastigheten är byggd för just möten. Därför är det extra roligt att deras kyrka och förening förutom sin egen verksamhet kommer att fortsätta att bedriva verksamheten i samma anda och att alla som vill fortfarande har möjlighet att hyra in sig i en av Sveriges absolut trevligaste fest- och samlingslokaler. 

Förutom att hyra ut skrivbordsplatser kommer man nu även att hyra ut några av de parkeringsplatser som hör till fastigheten. För mer information om det ring Annica Lundberg på 070-217 14 60.

Om Templet i Gävle
Välkommen till Templet i Gävle med festvåning, samlingslokaler och flexibla arbetsplatser. Här kan ni hyra in er för bröllopsfester, födelsedagsfester, företagsfester, kalas, namngivningar och jubileum av alla de slag. Den gamla och anrika fastigheten är varsamt rustad samtidigt som den fyllts med modernaste teknik och passagesystem. Resultatet är två unika och gemytlig festlokaler som uppfyller högt ställda förväntningar när det gäller trivsel och samvaro.

Festvåningen med den mysiga Loungen och Riddarsalen lämpar sig utmärkt för sällskap från 30 till 130 personer.
Källarvalvet passar utmärkt för den mindre festen med upp till 30 deltagare.
Coffice på Templet. För dig som söker en trevlig, prisvärd och flexibel arbetsplats med flera mötesrum i centrala Gävle. 

All utrustning som porslin, storbildare, discoljud och ljuseffekter m.m. ingår liksom genomgång, coaching med massor av råd från er värd för att försäkra er om att ingen detalj skall missas inför ert evenemang. Lokalerna är utrustade med dator och storbildsskärm samt egen ljudanläggning. Även blädderblock och whiteboard om detta önskas.

Ett fullutrustat kök finns i källaren som kan hyras i samband med er fest eller som hyrs ut separat om ni skall laga mat till andra fester.

Templet erbjuder er en unika, personliga och genuina festlokaler eller kontorsplatser med ett perfekt läge mitt i centrala Gävle, 300 meter från Centralstationen. De anrika lokalerna har en personlig och dekorativ interiör skapad för möten som blir minnen för livet. Stämingsbelysning, ljuseffekter och discoutrustning och all annan tänkbar utrustning finns på plats.
Välkomna att boka in era företagsfester, födelsedagar, bröllop eller utbildningsdagar i Gävles kanske mest trivsamma lokaler.

I Templet kan ni göra allting själva och löser mat och dryck på det sätt som passar er. Vi samarbetar dock med Gävles främsta cateringföretag som kan tillhandahålla färdiga menyförslag och personal om ni önskar det. Självklart kan vi även bistå med dukning och andra förberedelser om detta önskas.

För mer information se https://mediatemplet.se

Bildtext:  Tekle Ghebremedhin, Joe Formgren, Simon Ghebru och Annica Lundberg på Templet i Gävle.