Den svenska producenten och dj:n har släppt mängder av dansgolv-anthems som "Teenage Crime”, "Wild Child”, "Damages”, "Burning” och "Fire” med sammanlagt över 30 miljoner lyssningar på Spotify. Numera är Adrian Lux bosatt i Los Angeles och har etablerat sig som en av genrens giganter. I höst släpper han en ny singel och återvänder dessutom i oktober till Sverige för spelningar i bland annat Umeå, Bollnäs och Trollhättan.

Adrian Lux har fyra år efter megahiten "Teenage Crime” etablerat sig som ett av de största namnen inom elektronisk dansmusik. Han har utvecklat ett helt eget sound i sina produktioner och i de personliga dj-seten blandar han allt från dansant indiepop till euforisk dansmusik.

I sitt nya hemland USA spelar Adrian Lux på gigantiska festivaler som Nocturnal Wonderland, Ultra Music Festival och Tomorrowland. Varje månad är han dessutom resident i Las Vegas på prestigefyllda Wynn Hotel tillsammans med världens största DJ:s, så som Avicii, Skrillex, David Guetta och Deadmau5.

Tidigare i år Grammisnominerades Adrian Lux för andra gången och släppte EP:n “Make Out”, som innehöll hitlåtarna “Sooner Or Later”, “Damaged” och “Wild child”. I höst kommer Adrian Lux återigen vara högaktuell med en ny singel och en Sverigeturné. Först ut som huvudakt på färgkarnevalen Life In Colour i Umeå den 10 oktober.

Turnédatum Adrian Lux hösten 2014
10 okt – Umeå (Life in colour), Nolia
11 okt – Bollnäs, Tuppens Danskrog
17 okt – Trollhättan, Folkets Hus Kulturhuset
18 okt – Uppsala, Saluhallen
24 okt – Västerås, Publik
25 okt – Hultsfred, Rookiefestivalen

Biljetter
Biljetter finns ute nu och säljs via Blixten.se och Ticnet.se

Pressbilder
http://www.blixten.se/adrianlux

Kontakt

Blixten & Co
Elin Bolmstrand
08 - 440 92 00
Elin.Bolmstrand@blixten.se