Hanna Söderberg är tillbaka med en helt ny studioversion: Gravity.

Spotify

April 2022 - Hanna är en artist och låtskrivare som nyligen lyckades sätta ribban högre när det gäller innovativ musik som utforskar olika stilar. Nu släpper Hanna  en fantastisk singel med namnet Gravity, som egentligen handlar om att visa upp hennes unika bakgrund och hennes särpräglade skicklighet som låtskrivare och kompositör. Det är något riktigt speciellt med hur hon får så många olika influenser att kollidera till något unikt och kvaliteten på denna singelkommer definitivt inte att svika någon, särskilt om du gillar musik med en mer distinkt vibe, som fortfarande har en modern touch.

Hannas musik borde definitivt varadom flestas kopp te, särskilt perfekt för fans av artister som Dua Lipa, Halsey, Billie Eilish och Clairo, bara för att nämna några. Det som gör soundet av denna artist speciellt är hennes förmåga att ta några klassiska sound och influenser och återväcka dem till ett unikt ljud som är mer personligt och unikt.

Missa inte Hanna Söderbergs senaste verk. Hennes musik är nu tillgänglig på samtliga  digitala streamingtjänsterna, och för denna artist som  är på väg upp har det bästa  inte kommit! än.

Om Artisten

Hanna Söderberg är en svensk artist född i Göteborg och för närvarande baserad i Lund i södra Sverige. Hon är sångerska, låtskrivare, textförfattare och sångcoach.

Hanna började ta piano- och sånglektioner i tidig ålder. Hon har studerat gospel- och jazzmusik och har en magisterexamen från Malmö Musikhögskola där hon profilerade sig inom rock och popmusik.

2015 skrev Hanna kontrakt som låtskrivare på ett förlag i Malmö och sedan dess har hon arbetat med många duktiga låtskrivare som Jeff Franzel, Matthias Max,Andreas Öberg, The French Guys, Alexander Holmgren, David Fremberg, Robin Jowi Andersson, Lubo Slavicek, Beanz Rudden och Markus Bogelund. Hon har släppt låtar med artister som den koreanska gruppen "After school", Den norska artisten Hanne Leland, den spanska artisten Martabello och de svenska artisterna Andreas Stone, Enoka och Angelica.

Efter att ha skrivit för andra artister i många år bestämde sig Hanna för att fortsätta sin egen artistkarriär med början med debutsingeln "Can't change my frequency". Hennes huvudgenrer är pop, rock och dans.