Nya låten "Det finns bara en som du" har en skön varm stämning det finns bara en av dig – du är unik, är nyckelorden och alla är värda att bli älskade och är tagen inför Roger Rönnings kommande 15:e studioalbum i ordningen ”En annan väg” med albumrelease den 22 oktober 2020.

Lyssna (Spotify) https://open.spotify.com/album/7mlY3OUJQUkJmMFpYuZLlY?si=xVRUpV6QSHm0WVO2mJOkdQ

Rogers låtar kännetecknas av groove, en varm, sträv stämma och klarsynta texter om hur det är att vara människa. Han har aldrig varit den som använt de största orden eller det skrikigaste tonfallet. Han har heller inte varit typen som gått på premiärer och minglat. Kanske är det därför han ofta gått under radarn när det gäller mediabevakning. De som har följt hans musik har däremot fått desto mer av tankeväckande texter och varma melodier som varit som följeslagare genom livets olika skeden.

Rogers texter har med åren och åldern också blivit rakare och tydligare.

”Det är medvetet. Jag har mindre behov av att krångliga till det. Det viktiga är att kommunicera. Sedan får orden förhoppningsvis en extra dimension och känsla av musiken” lyssna själva…

Roger Rönning (Sång/Gitarr), Gunnar Nordén (Bas/Keyboard), Mats Persson (Percussion/Sång), Peder Af Ugglas (Slidegitarr/Sång) Marianne Flynner (Sång) Stefan Petersson (Trumpet). Producerat av Gunnar Nordén, Roger Rönning.

www.rogerronning.com

PRM RECORDS

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company www.werecki.com