Lyssna På Spotify

Maj 2022 - Therése Neaimé är en etablerad svensk artist med musik som bryter de vanliga gränserna mellan genrer, och hennes senaste studioarbete, "Fools Gold", är inget undantag.

Den här nya låten känns som en naturlig utveckling för artisten. Den lyfter fram hennes vackra röst, liksom hennes förmåga att ständigt införliva nya idéer och utveckla sitt sound. Samtidigt bjuder den in till något fängslande och jordnära. Verserna har en slags Motown känsla, medan refrängerna bjuder på en modernare indiepop-vibe. Med genialiska melodier och en text som berör bjuder denna produktion på dynamisk perfektion. Ett fantastiskt gitarrsolo därtill ger mixen en charmig organisk touch!

"Fools Gold" är en fantastisk introduktion till Therése, om du är ny inför den här artistens musik. Utöver det känns låten som en perfekt match för årstiden och dess många uteserveringar.

Läs mer om Therése Neaimé och missa inte "Fools Gold". Detta nya studioarbete är nu tillgängligt på några av de bästa digitala musikströmningstjänsterna där ute.

Therése Neaimé

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride som huvudakt. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok “Från dröm till verklighet”. I januari 2021 vann Therése med sin låt ”Dance Love” i kategorin Dance i Hollywood Music in Media Awards som första svensken någonsin. Förutom vinsten i Hollywood är Therése också nominerad till Svenska Eventakademins Narren priset – eventbranschens största individuella pris – för att hon under pandemin vågat växla upp i en bransch som annars stått stilla. I januari 2022 såg vi henne uppträda på den renommerade GAPF – Fadimegalan 2022.