effectplus.se är en digital mötesplats för näringslivet som är en komplett PR-maskin för att publicera Nyheter, Evenemang och Erbjudanden på. Här följer länken till filmen som visar hur ni skall göra:
https://effectplus.se/video/publicera-ett-evenemang-pa-effectplus-se?play=publicera-ett-evenemang-pa-effectplus-se

Ert material når inte bara till alla medlemmar i effect plus+ utan publiceras automatiskt vidare, med samma knapptryck, till nyhetstjänsterna YodoNews och SvenskPress.se som i sin tur publicerar detta i ett flertal nättidningar.

Den riktigt stora fördelen med att få ut sina Nyheter, Evenemang och Erbjudanden i flera kanaler är, förutom att den når tusentals läsare online, att det är content marketing (innehållsmarknadsföring) som indexeras av sökmotorerna och artiklarna upptäcks i många fall även före er hemsida beroende på hur man söker. Dessutom så lyfter den naturligtvis er egen hemsida rejält i rankingen i och med att ni naturligtvis länkar till den i er artikel.
Detta är en form av SEO (Search Engine Optimisation), på svenska kallat sökmotoroptimering och även ett smart sätt att använda PR för sökordsmarknadsföring.

Presstjänsten och nyhetsbyrån SvenskPress.se ingår i medlemskapet för affärsnätverket effect plus+.
Registrera er kostnadsfritt här https://effectplus.se/bli-medlem

Behöver ni hjälp med att skriva och publicera era Nyheter, Evenemang och Erbjudanden?
Vänd er till den svenska skrivbyrån Presstjänst https://presstjanst.se
initierad av kommunikationsbyrån Precis https://precisreklam.se
Tel. 026-511 000