Den 15 september blir det turnépremiär för Lars "Buskisprinsen" Classon solo-föreställning ”Kan det inte bara vara enkelt”. Efter succéåren på Vallarna och på turné har buskisprinsens föreställningar lockat hundra tusentals besökare och nu är det dags för solo-föreställningar igen! Turnépremiär för "Kan det inte bara vara enkelt" blir det den 15:e september med flertalet extra orter insatta och turnén gästar nu totalt 26 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan).

Humorföreställningen "Kan det inte bara vara enkelt" är i två akter blandat med allvar, humor och kan det inte bara vara enkelt. Lars har genomgått och återhämtat sig från en mångårig depression och han vet hur svårt det kan vara att ta sig därifrån. Med olika karaktärer illustrerar han situationer som många kanske kan känna igen sig i och själv upplevt i olika sammanhang, ganska vardagligt och ibland kanske ytterst komplicerat.

- Att få människor att skratta och med eftertanke är en fantastisk lyckokänsla som upplevs där och då i ett ögonblick av eufori. Att ta sig från storstäderna och möta publiken på landet är en häftig och unik känsla, här träffas man och miljön runt omkring är en underbar upplevelse, det är inte bara storstäderna som lockar, säger Lars Classon.

Om Lars Classon: Uppvuxen bakom scenen som son till Krister ”Stefan & Krister” Classon. Lars har tillbringat mer tid på turné än på förskola. Tog över stafettpinnen efter Krister för 10 år sedan och har sedan dess skrivit och regisserat flertalet föreställningar. Han har även varit skådespelare och började föreläsa för 6 år sedan. Nu har han, filat och förbättrat och är nu redo att ge sig ut för att få Sverige att må bättre och ha det förbaskat kul under tiden. För humorn är Lars viktigaste vapen.

Turnéplan "Kan det inte bara vara enkelt" hösten 2022:
15/9 Västerlanda, Bygdegård
16/9 Fjugesta, Sparbanksbörsen
17/9 Falkenberg, Asige bygdegård
21/9 Borås, Hemgården
23/9 Varberg, Aranäsgården
28/9 Borgholm, Folketshus
29/9 Alvesta, Folketshus
30/9 Växjö, Rottne Viljan Brittatorp
1/10 Värnamo, Bredaryd Hamra Bygdegård
2/10 Eksjö, Bellö Bygdegården
5/10 Hynnenäs, Bygdegården Extra insatt!
6/10 Falkenberg Okome Bygdegård
7/10 Töreboda, Ekeskog Bygdegården
8/10 Karlskrona, Sibbamåla Hembygdsgården
14/10 Borås, Seglora Bygdegården
15/10 Härryda, Hindås Station
21/10 Falkenberg, Glommen Bygdegården
22/10 Växjö, Lammhult Folkets Hus
23/10 Lomma, Folkets hus Extra insatt!
28/10 Vänersborg, Gestad Bygdegården
29/10 Bromölla, Folkets Hus
5/11 Lindesberg, Grönbo, Bygdegården
11/11 Hyltebruk, Brännögård, Folkets hus Extra insatt!
12/11 Svenljunga, Östra Frölunda Bygdegården
13/11 Halmstad, Mahult, Bygdegården Extra insatt!
22/11 Lindås, Folkets hus Extra insatt!

Biljetterna är släppta via: www.larsclasson.se

LARS CLASSON AB

För press och intervju-förfrågningar kontakta: 

WERECKI PROMOTION COMPANY

Press: www.werecki.com