Oavsett om du vill ha en barnvakt i Malmö eller ute på landsbygden, går det att hitta en nanny som kan underlätta din vardag och hjälpa dig att pusta ut!

Skapa mer utrymme i kalendern

Det är alltid bra att ha lite extra utrymme i kalendern, oavsett om det är för jobbet eller om du vill ha tid över för träningen. En nanny kan hjälpa med detta! Ditt barn har kul med sin nanny samtidigt som du får en chans att slappna av.

Alla av oss har olika scheman som vi måste utgå efter. Därför kan det vara bra med en barnvakt som kan hämta och lämna från skolan, rycka in när det är akut eller finnas där på kvällarna. En professionell nanny kan anpassa sig efter dina specifika behov!

Anlita en trygg och säker nanny som gör skillnad

En stor fördel med att få barnpassning från NannyPoppins är att de gör en ordentlig bakgrundskontroll på alla barnvakter som de anställer. Utöver att göra ett utdrag ur belastningsregistret, kollar de även all eventuell historisk i domstolen.

Dessutom är alla barnflickor utbildade och certifierade i HLR! De går igenom en rad olika intervjuer och tester för att försäkra att du får en nanny som du kan känna dig trygg med. 

Att ha en nanny som bor nära dig är praktiskt för att barnpassningen ska vara flexibel. Därför erbjuder NannyPoppins barnvakter i hela Sverige – vare sig du behöver barnpassning i Göteborg eller ute på landsbygden. 

För att en nanny gynnar alla

Att anlita en professionell nanny hjälper gynnar alla på lång sikt – du som förälder, ditt barn, barnflickan och samhället överlag! Utöver att det hjälper dig med vardagsstressen, hjälper barnvakten ditt barn att utveckla sin sociala förmåga. De få inte bara någon som passar de, utan även en ny lekkamrat!

Eftersom ni anlitat en nanny från ett professionellt företag innebär det att er barnvakt får vit lön. I praktiken betyder detta att er nanny är försäkrad och får ovärderliga erfarenheter som de kan sätta på sitt CV. Barnvakten får en trygg anställning vilket gör att du kan känna dig säker!

Få en handplockad nanny och kom igång nu!

En nanny handlar dock inte enbart om att den ska vara trygg, barnvakten måste också fungera ihop med familjens situation och barnets personlighet. Att ha en nanny som kommer bra överens med din familj är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete. Därför ser NannyPoppins till att personligt matcha varje familj med en perfekt nanny!

Familjer får alltid en prova-på-träff med NannyPoppins, så att ni kan lära känna er nanny innan ni sätter igång med barnpassningen. Detta är det perfekta tillfället för barnen att bli bekanta med sin barnflicka. Om det av någon anledning inte skulle kännas som en helt perfekt matchning, kan du självklart byta!

 

Om du är intresserad av barnpassning med en professionell nanny, kan du gå in på NannyPoppins hemsida nu för mer information!