Barn ska få tid över till att utöva den idrott de tycker om utan att studieresultaten påverkas. Läxhjälp med privatlärare från SmartStudies har varit en lösning för tusentals unga.

Läxhjälp med fokus på effektivitet och toppresultat

SmartStudies är en specialistavdelning inom Sveriges största läxhjälpsföretag, Allakando. De är framförallt specialister inom matematik och ger mattehjälp till elever i alla åldrar, oavsett utbildningsnivå. Såklart ger de även studiehjälp inom alla andra ämnen också! De har i över 13 år hjälp mer än 14 000 elever med att nå toppresultat i skolan. Deras läxhjälp fokuserar på motivation, studieteknik och studieplanering för att hjälpa unga att bli mer effektiva med skolarbetet. att inte belastas i onödan med skolarbetet.

Professionella studiecoacher – mästare på studieteknik

Deras riktigt duktiga studiecoacher är väldigt bra på att förklara och lyssna på elevens behov och önskemål. Alla studiecoacher blir utbildade i pedagogik och de blir även personligt matchade efter elevers individuella behov. Denna noggranna individuella matchning gör att varje elev får någon med de specifika ämneskunskaper som eleven behöver hjälp i.

Alla studiecoacher är även mästare på att lära sina elever om hur man pluggar effektivt – det krävs god studieteknik och god studieplanering. Dessa är viktiga nycklar för att nå toppresultat i skolan men det hjälper även barnet att få tid över till sina fritidsaktiviteter!

En studiecoach från SmartStudies har goda gymnasie- och högskolabetyg och det är endast ett fåtal som får jobbet då organisationen alltid strävar efter att hitta de allra bästa i Sverige!

Läxhjälp kan öka resultaten i skolan och på planen

SmartStudies mattelärare kan hjälpa ditt barn med motivationen till sina studier, men såklart även betyget. Genom att lära barnet om god studieteknik och studieplanering får barnet en struktur på sina studier vilket gör att studierna kommer att kännas lättare och roligare! Detta innebär inte bara att studieresultaten ökar utan det hjälper även att ta bort den belastning barnet kan känna från skolan. När skolan känns lättare blir även vardagen lättare!

Utöver en ökad glädje och motivation till sina studier, får barnet även mer tid och energi över till sina fritidsaktiviteter. Genom att lära sig god studieteknik, slipper ditt barn lägga onödig extra-tid på läxor och prov!

Så fungerar läxhjälp från SmartStudies

Med läxhjälp från SmartStudies får du en personlig studiecoach som är matchad efter elevens behov och målsättning.

En studiecoach från SmartStudies har ofta breda ämneskunskaper – men är framförallt en specialist inom matematik. De jobbar inte bara stenhårt med kortsiktiga resultat, som att klara nästa prov, utan de jobbar även långsiktigt genom att alltid motivera och stärka självförtroendet hos varje elev!

SmartStudies studiehjälp finns tillgänglig i hela Sverige – oavsett om du bor i en storstad eller i en mindre ort. Ni kan välja mellan läxhjälp online, i hemmet eller på valfri plats! För att komma i kontakt för att hitta en personlig studiecoach som hjälper ditt barn med att nå toppresultat, besök deras hemsida eller ring direkt till 0775 – 88 80 15.